Bir borsa daha Floki Inu'yu listeledi

Bir borsa daha Floki Inu’yu listeledi! FLOKI işlem hacmi %71 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsası Bitrue, popüler meme tabanlı kripto para Floki Inu’yu (FLOKI) listelediğini açıkladı.

Bitrue Floki Inu’yu listeledi

Bitrue, son 24 saatte 2,04 milyar dolarlık işlem hacmiyle Singapur’da kayıtlı bir dijital borsadır. Dijital para birimlerini satın almak, satmak, aktarmak ve depolamak için en güvenli ve gelişmiş çevrimiçi platformlardan biridir.

Bitrue, Floki’nin BTR Oylamasını başarıyla geçtiği için Floki Inu listesini onayladı. Şirket ayrıca, köpek temalı bir kripto para Floki Inu (FLOKI) için mevduatların hemen açılacağını ve ticaret için bir USDT çiftinin bugün piyasaya sürüleceğini belirtti. Buna göre, FLOKI/USDT çiftinin bugün saat 10:00 UTC’de işlem görmeye başlayacak. Para çekme işlemleri, alım satım başladıktan yaklaşık 24 saat sonra etkinleştirilecek.

27 Aralık’ta Bitrue, takipçilerinden Bitrue sahiplerinin Floki Inu listelenmesini isteyip istemediklerini oylamak için BTR tokenlerini (Bitrue Native Token) kullanmalarını istedi.

Topluluk daha sonra Bitrue’daki Floki listesinde oy kullandı. Oylama sonucunda katılımcıların %90’ı Floki Inu’nun listelenmesi lehine oy verdi. Bitrue ayrıca kullanıcıların staking ödülü olarak 249 milyon FLOKI tokeni kazanabileceğini belirtti.

Listelemenin ardından FLOKI işlem hacmi artıyor

Bitrue Listeleme haberlerine yanıt olarak, Floki Inu’nun (FLOKI) işlem hacmi, önceki işlem seansına kıyasla neredeyse %71.80 artarak 17.608.568,25 dolara yükseldi. Bununla birlikte, FLOKI’nin fiyatı ise listelemeye rağmen genel piyasa gibi kırmızı renkte işlem görüyor ve mevcut fiyat olan 0,001031 ABD doları ile son 24 saatte değerinin %8,75’ini kaybetti.

Son zamanlarda, FLOKI ekibi tamamen CEX listelerine odaklanmış durumda ve tokenin Kraken, Binance ve Coinbase gibi tüm büyük kripto borsalarında listelenmesini istiyor. Bu amaçla, FLOKI’nin arkasındaki ekip, change.org’da imza kampanyaları başlattı ve takipçilerinden kampanyaları imzalamalarını istedi.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin