Kurumsal çıkışlar kripto para piyasasındaki düşüşü derinleştiriyor
Kurumsal çıkışlar kripto para piyasasındaki düşüşü derinleştiriyor

Kripto para piyasası, BTC’nin 52 bin dolardan hızla düşmesiyle milyarlarca dolar kaybetti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Genel kripto para piyasasının değeri, BTC’nin on günün en düşük seviyesi olan 46.000 dolara düşmesiyle üç gün içinde 250 milyar dolar azaldı.

Bitcoin, saatler önce on günün en düşük seviyesi olan 46.000 dolara geriledi ve olumsuz fiyat hareketlerine devam ediyor. Çoğu altcoin, kripto piyasasının değeri üç gün içinde 250 milyar dolar düştüğü için benzer fiyat hareketlerine sahip.

Bitcoin 46 bin dolara düştü

Sadece üç gün önce 27 Aralık’ta lider kripto para yükselişe geçti ve bir ayın en yüksek seviyesi olan 52.000 dolara ulaştı. Yine de, 72 saat içinde kripto para piyasasında çok şey değişebilir.

Bu yerel zirveden sonra, bitcoin hızlı bir şekilde değer kaybetmeye başladı. BTC salı günü saatler içinde 49 bin dolara düştü, dün ise 48 bin dolara geriledi.

Durum, BTC’nin on gün içindeki en düşük fiyat noktası olan 46.000 dolara düşmesiyle son 24 saat içinde daha da kötüleşti. Şu an itibariyle, bitcoin yaklaşık 1.000 dolar daha yüksek işlem görüyor, ancak gün içinde hâlâ yaklaşık %2 düşüş yaşıyor ve piyasa değeri 900 milyar doların çok altında.

Bitcoin fiyatı
BTC/USD

NEAR yükselirken altcoinler kırmızıda işlem görüyor

Altcoinler de daha iyi günler gördü. Örneğin, Ethereum bu haftanın başlarında 4.100 doların üzerinde işlem gördü. Ancak şimdi, ikinci en büyük kripto para birimi, Salı günü çok arzulanan 4.000 dolar seviyesini kaybederek 3.700 doların altına düştü.

Binance Coin (%-3,5), Solana (%-2.2), Cardano (%-6), Ripple (%-3), Terra (%-1.5), Polkadot (%-3.5), Avalanche (%-5), Dogecoin (-3%) ve Shiba Inu (-4.5%) ile kırmızıda işlem görüyor büyük altcoinlerden daha iyi durumdalar.

Kripto para piyasasındaki düşüşe rağmen birkaç istisna kripto para yükselişteydi. Algorand ve NEAR Protocol son 24 saatte yükseldi. ALGO %9,3 arttı ve 1,6 doların üzerinde işlem gördü, NEAR ise son 24 saatte neredeyse %12 arttı ve şimdi 15 dolarda bulunuyor.

Bu istisnalara rağmen, kripto para piyasa değeri şimdi 2,2 trilyon dolara düştü. Sadece üç gün önce, metrik 2.450 trilyon dolardı, yani bu zaman diliminde 250 milyar dolar azaldı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin