2020’nin ilk çeyreğiyle ilgili çarpıcı borsa verileri ortaya çıktı
2020’nin ilk çeyreğiyle ilgili çarpıcı borsa verileri ortaya çıktı

Bir Bitcoin ve kripto para borsası daha kapanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hindistan’ın sağlıksız düzenleyici ortamı Bitcoin borsası Koinex’i kapatmaya itiyor. Koinex, çalışanlarına ödeme yapmanın yanı sıra işletme maliyetlerini de zorlaştırdı. Kapanış, kriptoların tamamen Hindistan’da yasaklanması yönündeki bir yasa tasarısının ardından geldi.

Hindistan’ın sağlıksız düzenleyici ortamı Bitcoin borsası Koinex’i kapanmaya zorluyor

Hindistan’daki düzenleyici ortam, kripto para birimi işletmelerinin verimli çalışmasını zorlaştırmaya devam ediyor. Yazım sırasında, bir başka kripto para şirketi olan Koinex, yerel yetkililerin düzenleyici netliği olmadığı için Hindistan’daki işlerini kapattığını açıkladı. Kapanış duyurusu, tamamen Hindistan alanından kripto para birimlerinin yasaklanmasına ilişkin teklif edilen tasarıya yönelik bir blog yazısı aracılığıyla yapıldı. Blog yazısı şu şekildedir:

Hindistan Yüksek Mahkemesi’nde beklemekte olan yazılı dilekçemize rağmen, kripto para birimleri için düzenleyici çerçevenin netleştirilmesinde hükümet kurumları tarafından yapılan çoklu gecikmeler, operasyonlarımızdaki düzenli kesintilerle birleştiğinde, nihai karar Hindistan’daki Blockchain endüstrisi ve kriptodaki tüm son gelişmeler göz önüne alındıktan sonra usulüne uygun olarak alındı.

Koinex, elde ettiği düşük kârın, çalışanlarına ücret ödemeyi zorlaştırmasının yanı sıra artan maliyetler nedeniyle işlemlerin devam etmesini zorlaştırdığını iddia ediyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin