Bir Bitcoin cüzdanına hacker saldırısı: Milyonlarca Ripple çalındı!
Bir Bitcoin cüzdanına hacker saldırısı: Milyonlarca Ripple çalındı!

Bir Bitcoin cüzdanına hacker saldırısı: Milyonlarca Ripple çalındı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hacker’lar, GateHub’u tehlikeye attı ve yaklaşık 10 milyon dolar değerinde 23,2 milyon Ripple (XRP) tokeni çalındı. Gatehub, 100 XRP cüzdanının platformlarında saldırıya uğradığını tahmin ediyor.

Bilinen Bitcoin cüzdanı Gatehub’a hacker saldırısı: 23,2 Milyon Ripple çalındı!

Bir Bitcoin  ve kripto para cüzdan servis sağlayıcısı olan Gatehub, bilgisayar korsanlarının platformlarında yaklaşık 100 XRP Ledger cüzdanını riske attığını duyurdu. Olay, 6 Haziran’daki bir ön açıklamada GateHub tarafından ilan edildi. GateHub açıklamasında, bazı müşterileri ve topluluk üyeleri tarafından cüzdanlarından para çalındığının bildirildiğini söyledi. Şirket, bilgisayar korsanlarının yaklaşık 100 XRP Ledger cüzdanını hacklediğini tahmin etti. Resmi şirket açıklamasında Gatehub konuya yönelik şunları söyledi:

1 Haziran’da, 201.000 XRP’nin çalındığının farkına vardık… Derhal soruşturmaya başladık. Soyulmuş hesabın Gatehub.net aracılığıyla yönetildiği ve muhtemel birkaç XRP hesabından önemli miktarda token çaldığı ortaya çıkardık.

Bilgilere göre hacker’lar, GateHub kullanıcılarından, yaklaşık 10 milyon milyon dolar değerinde olan 23,2 milyon Ripple (XRP) tokeni çaldılar.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin