Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini
Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini

Popüler analistten iddialı Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) çok olumlu bir yıl geçirdi. Dijital para birimi 2018’de başladığı ayı piyasasını sonlandırabildi ve 9 ayın üzerinde en yüksek noktaya ulaştı. Bitcoin birkaç gün içinde neredeyse 9.100 dolardan 7.800 dolara düştü. Ancak analistler bir kez daha lider kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabileceğini düşünüyorlar.

Bitcoin 20.000 dolara ulaşabilir mi?

The Independent ile yaptığı röportajda, popüler kripto para birimi analisti Oliver Isaacs, Bitcoin’in bu yılın sonunda sonuçta 25.000 dolara ulaşabileceğini söyledi. Bu, Bitcoin’in sadece altı ayda %224’lük bir fiyat artışı yaşayacağı ve bunun BTC’nin son fiyat eylemi dikkate alındığında bunun imkansız görünmeyeceği anlamına geliyor. Nitekim, Litecoin (LTC) ve Binance Coin (BNB), son altı ayda sırasıyla %300 ve %500’ün üzerinde artış gösterdi.

Isaacs, birkaç ay önce başlayan ABD-Çin ticaret savaşı da dahil olmak üzere Bitcoin’in 9.000 dolara doğru hareket etmesinin arkasında birkaç katalizör olduğuna inanıyor. Bitcoin, nihayetinde dijital para birimi değişken olsa ve diğer varlıklarla karşılaştırıldığında hala genç olsa bile güvenli bir bölge olarak kullanılabilir.

Bitcoin’in yaşadığı son fiyat artışının nedeni

Buna ek olarak, Blockchain.com’daki araştırma şefi Garrick Hileman, Güney Çin Sabah Postası (SCMP) ile yaptığı konuşmada Bitcoin ve Çin Renminbi arasında güçlü bir ters korelasyon gördüğünü söyledi. Bununla birlikte, Bitcoin’in yaşadığı son fiyat artışının Çin ile ABD arasındaki ticari gerilimlerden kaynaklandığından emin olamayacaklarını da söyledi.

Isaacs ayrıca, Bitcoin ve Blockchain gibi diğer teknolojilerin benimsenmesinin arttığından da bahsetti. Microsoft, Facebook, Amazon ve diğerleri, dünyadaki insanlara daha iyi hizmet ve ürünler sunmak için dijital varlıklar ve dağıtık muhasebe teknolojisi (DLT) ile çalışmaya başladı.

Jehan Chu’ya göre, Bitcoin Aralık 2019’a kadar 30.000 doları görecek

Ayrıca, Şirketlere ve daha büyük yatırımcılara yeni hizmetler sunmaya çalışan Fidelity Investments ve Intercontinental Exchange (ICE) gibi başka firmaların da bulunduğunu belirtmekte fayda var. Ürünleri çoğu kullanıcının kullanımına henüz hazır olmasa da son aylarda önemli gelişmeler kaydetti. Son olarak, Bloomberg TV ile bir konuşma sırasında, Kenetic’in kurucu ortağı olan Jehan Chu, Bitcoin’in Aralık 2019’a kadar 30.000 dolara yakın işlem görmesini beklediğini söyledi.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin