Bir Bitcoin balinası 194 milyon doları, 0,10 dolarlık bir ücretle transfer etti

Bir Bitcoin balinası 30.000 BTC’lik işlemiyle bankaları geride bıraktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paraların sahip olduğu yetenekleri fark ettiğinizde bankaların onlarla nasıl rekabet edebileceğini düşünürsünüz. İnsanlar, Bitcoin’i dünyanın herhangi bir yerine bir kısıtlama olmaksızın gönderme olanağına sahip. Bankalar ise bu süreçte fazlaca prosedür uygulamakta. Bir Bitcoin balinası bugün kripto para teknolojisinin bankaları nasıl geride bıraktığını gösteriyor.

https://twitter.com/BtcBlockBot/status/1051921418613592066

Bir Bitcoin balinası 194 milyon doları, 0,10 dolarlık bir ücretle transfer etti

Bir Bitcoin balinası 30.000 BTC (194 milyon dolar) değerindeki bir işlemi yaklaşık 0,10 dolarlık bir ücretle yaparak, kripto paraların sahip olduğu olanakları bir kez daha kanıtladı.  30.000 BTC’ye sahip olan kimsenin para transfer ederken çok fazla şüphesi varken bunun sorunsuz gerçekleşmesi ise önemli bir başarı. Kripto para topluluğundaki pek çok kişi, devasa işlem için ödenen düşük işlem ücretinden oldukça etkilenmiş görünüyor.

Birçok Twitter kullanıcısı, bu konuda yorum yaparken anti-kripto kahramanı Nouriel Roubini’yi etiketleme ihtiyacı duydu. Dünyanın neresinde olursa olsun BTC işlemi kabaca 30 dakika içinde 0,10 dolarlık bir maliyetle gönderilebiliyor. Bankaların, bu tür bir hizmeti herkese sunabilmesi için daha uzun bir yolları var.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin