Üç popüler analistten güncel Ethereum tahminleri: ETH nereye gidiyor?
Üç popüler analistten güncel Ethereum tahminleri: ETH nereye gidiyor?

DocuSign hizmetini Ethereum Blockchain’ine entegre ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ayı piyasasına rağmen, 2018 bir benimseme ve Blockchain kabul yılı oldu. Sadece yeni Blockchain şirketlerinin bir patlaması değil, aynı zamanda teknolojiyi entegre eden şirketler de var. DocuSign, hizmetlerini Ethereum Blockchain’ine entegre ettiğini açıklayarak kripto paraları kucaklayan şirketlerden biri.

DocuSign müşterilerine Ethereum Blockchain’ini kendi hizmetleri için kullanma seçeneği sunacak

Şirket, müşterilerine Ethereum Blockchain’ini kendi hizmetleri için kullanma seçeneği sunacağını açıkladı. Şirket, sözleşmelerin elektronik imzalarını ve imzalı belgeleri kolaylaştırmak için elektronik imza yönetimi ve dijital işlem yönetimi hizmetleri sunmakta. İşini dijital olarak yürüten bir çağda gittikçe yaygınlaşan bir hizmet ve hassas sözleşmeler için nötr bir ortam olan Ethereum Blockchain’i ile geliştirmeyi planlıyor.

Şirketin baş ürün sorumlusu Ron Hirson’un, “opt-in yapan müşteriler için DocuSign’ın, her tamamlanmış işlem için tek yönlü kriptografik bir hash parmak izi hesaplayacağını ve değeri akıllı sözleşmeler için en popüler Blockchain olan Ethereum Blockchain’ine yazacağını söyledi. Blockchain, bu kullanım durumu için özellikle “avantajlı herhangi bir belgenin bağımsız olarak doğrulanmasını sağlayan” işlem için “kurcalamaya dayanıklı kanıt” sağladığından dolayı avantajlı. Dahası, Ethereum Blockchain‘in kullanımı, bir işlemin kanıtının herkes için erişilebilir olmasını sağlar.

Blockchain teknolojisinin kullanışlılığı ve yenilikçiliği artacak

DocuSign tarafından kripto paraların potansiyelinin kabul edilmesi, kripto para sektörü için hoş bir gelişme. Şirketin zaten 400.000 ödeme yapan müşterisi var, saygın bir şirket. Ethereum Blockchain’inin hizmetlerine başarılı bir şekilde entegre edilmesi, Blockchain teknolojisinin kullanışlılığını ve yenilikçiliğini kanıtlayacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin