App store
Bir başka boğa sinyali de App Store’dan geliyor… - Kripto Para Haber

Bir başka boğa sinyali de App Store’dan geliyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarında son zamanlar fiat işlemlerinin entegre edilmesi, App Store kullanıcılarının tercihlerini etkilemişe benziyor. Coinbase trendleri ve Square’in Cash App’i popüler olmaya başladığı görülürken her iki firma da çok sayıda yatırımcının fonunu paraya çevirmeye yardımcı oluyor gibi görünüyor.

Coinbase App Store’da en çok arananlar listesinde

Dün, Reddit’e yüklenen bu ekran görüntüsü ise Coinbase’in bir kripto para borsası olarak yükselişinin en önemli kanıtıydı. Ve birçok kişi, bu durumu boğa piyasasının bir göstergesi olarak yorumladı.

Son mesajda da söylendiği gibi, durum kesinlikle 2017 görünümünü hatırlıyor. Bu benzetmenin nedeni ise Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek değerine ulaşmasından sadece birkaç hafta önce aramalarda oldukça yüksek seviyelere çıkması ile ilgili.

Twitter CEO’su Jack Dorsey’in uygulaması Cash App, yükselmeye devam ediyor

Square Inc. tarafından desteklenen mobil ödeme platformu Cash App,  aynı zamanda Twitter CEO’su ve Bitcoin savunucusu Jack Dorsey tarafından yönetiliyor. Cash App’in performansı ise oldukça olumlu devam ediyor.

Bir ölçüm sitesi olan SimilarWeb, Fiat kullanarak Bitcoin alınmasına imkân tanıyan Cash App’in, bir gün içinde sıralamada yedi sıra birden yükselttikten sonra Instagram’ın ardından en popüler ikinci uygulama olmayı başardı. Sıralama, SimilarWeb göre mevcut kurulumlardaki ve aktif kullanıcılardaki faktörleri belirleyen özel bir algoritma ile belirleniyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin