Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin ralli uyarısı ve XRP, Ethereum, Litecoin, Stellar haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in büyük rallisi ile ilgili bir uyarıdan Litecoin’i perakende satış mağazalarına götürme zorunluluğuna kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Ünlü trader Tone Vays, Bitcoin’in ani bir şekilde 8.000 dolara yükselmesini sağlayabilecek kripto alanına giren yeni alıcıları görmediğini söyledi. BLOCKTV ile yaptığı yeni röportajda Vays, uzun vadeli Bitcoin hisselerinin bir kısmını bir düşüş beklentisiyle sattığını söyledi ve şunları ekledi:

Benzeri görülmemiş bir koşu oldu. 2015 yılında ayı piyasasının sonuna doğru benzer bir gerileme yaşadık. Ancak 2014-15 ayı piyasası daha uzundu. Daha acı vericiydi. Daha derindi. Ve burada olan şeyler doğru gelmiyor.

Ekim / Kasım civarında 4.000 dolara düştüğümüz için bir sıçrama bekliyordum. Belki 4.600 dolar değerinde bir sıçrama olabilirdi. Hatta, üstesinden gelirsek, 5.100 dolara kadar çıkabileceğimizi düşündüm. Ama ondan sonra dümdüz gittik. Geçen gün 8.400 dolar seviyesini gördük. Ve neler olduğunu bilmiyorum. Sorduğum herkes gerçekten neler olduğunu bilmiyor.

Yeni alıcıların geldiğini görmüyorum. Yeni paraların geldiğini görmüyorum. Bu sadece şu anki mevcut para. Bitfinex’te, Tether’da ve Binance’deki sorunlar olabilir. Bu ne olursa olsun, beni sinir ediyor ve hodl pozisyonumun bir kısmını satıyorum çünkü zor olsada bu kararın doğru olduğunu düşünüyorum.

Ethereum haberleri

EthHub Weekly’nin son sayısı, Ethereum’la ilgili son gelişmeleri anlatıyor. Yeni yazı, Ethereum 2.0 ve MolochDAO, 0x ve Maker dahil olmak üzere bir dizi Ethereum tabanlı dApp platformundaki gelişmelere bakıyor.

Rİpple ve XRP haberleri

Büyük veri analisti ve Forbes yazarı Thomas Silkjær, XRP’nin 1 Ocak 2013’ten 30 Nisan 2019’a kadar olan genişlemesini gösteren animasyonlu bir grafik yayınladı.

Litecoin haberleri

Litecoin kurucusu Charlie Lee, Flexa’yı LTC’yi benimsemeye ikna etmeye çalışıyor.

Şirketin Spedn adlı yeni “tek dokunuş” uygulaması, insanların market, giyim ve mobilya gibi günlük ürünler için ödeme yapmak amacıyla Bitcoin ve kripto kullanmasına izin veriyor. Whole Foods, Nordstrom ve Crate ve Barrel gibi büyük perakendeciler 30.476 mağazada kripto ödeme seçeneğine izin verecek.

Stellar haberleri

Stellar Geliştirme Vakfı, “Stellar Ağı’ndaki pazarlar, vericiler ve varlıklar hakkında en taze verileri sağlamak için” yeni bir API başlatıyor. İşte yeni uygulamanın bazı özellikleri:

  • Yeni ayar daha fonksiyonel ve daha hızlı
  • Piyasalar hakkında OHLC (açık-yüksek-düşük-kapanış) değerleri ve 7d istatistikleri gibi yeni veriler
  • Piyasa başına emir defteri istatistikleri (teklif sayısı, talep, yayılma vb.)
  • Ağdaki tüm makul aktif varlıkların listesi
  • Belirli varlık çiftleri hakkında veri sorgulamak için GraphQL arabirimi

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin