lina cüzdanlarının kripto para yoğunluğu endişe verici boyutlarda  
lina cüzdanlarının kripto para yoğunluğu endişe verici boyutlarda  

Balina sessizliği: Yükselen piyasada sotaya yatan balinalardan altcoin sürprizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu hafta balinaların taşındığı toplam hacim bakımından en düşük haftalardan biri. İlk beş balina hareketinin yalnızca 97.8 milyon dolara ulaştığını gördük. En üstteki kriptolar arasında, 20.6 milyon dolarlık büyük bir balina hareketi yapan sürpriz bir altcoin bulunuyor.

MXM altcoin 2. sırada

Bu hafta orta – düşük kripto paralarla pazar toparlanmasının bazı iyi kazanımlar görmesiyle altcoinlerin yükselişini gördük. Piyasanın yeşillenmesi ve bazı durumlarda %20 değer kazanan kripto paraların balina hareketlerini hızlandırması bekleniyordu. Ancak bu hafta, ilk beş işlemde toplamda sadece 97.8 milyon dolar olan çok az balina hareketi görüldü.

Bu hafta zirvede bir kez daha tepenin kralı Bitcoin yer alıyor. Ethereum, masanın ortasında iki kez, XRP ise listeyi son sırada tamamladı. En dikkat çekici sürpriz, 20.6 milyon dolarlık bir balina hareketi ile ikinci sırada yer alan Maximime Coin (MXM) adlı bir kripto paradan geliyor. Proje çok iyi bilinmemekte ve yalnızca CoinBene ve HitBTC’de işleme açık. Şu anda MXM Coinmarketcap’ta 81. sırada olup toplam piyasa değeri 56.3 milyon ABD dolar.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin