featured

Binance yeni Web3 cüzdanını piyasaya sürüyor: Web3 cüzdanının avantajları nelerdir? İşte detaylar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çeşitli kripto para birimlerinin ticareti için en büyük blockchain ekosistem platformlarından biri olan Binance, yeni Web3 cüzdan lansmanını duyurdu. Şirket bu duyuruyu İstanbul’daki amiral gemisi Binance Blockchain Week konferansı sırasında yaptı.

Kripto para borsası bugün 8 Kasım’da yepyeni bir Binance Web3 cüzdanını duyurdu. Bu yeni eklenti Binance’in Web3 dünyasına girmesini sağlayan en temel adım olarak ele alınıyor. Bu cüzdan platformun uygulaması içinde oluşturulmuş bir çeşit kendi kendine saklama cüzdanı olarak açıklanıyor. Bu eklenti sayesinde Web3 teknolojisine yönelik basit, kullanışlı ve güvenli bir yol talebini karşılamasını sağlayacak.

Yeni Web3 cüzdanının avantajları nelerdir?

Binance uygulaması içinde yer alan ve kendi kendini saklayabilen Web3 Cüzdan, sorunsuz bir katılım süreci ile milyonlarca Binance kullanıcısı için önemli bir geçit olacak. Yayınlanan bu son lansman, binlerce tokenı çeşitli ağlar arasında takas etmeyi mümkün kılacak ve güvenli erişim sağlayacak. Üstelik bu cüzdan sayesinde daha uygun fiyatlı ve daha kolay erişim mümkün olacak.

Binance

Web3 cüzdanı, müşterilerin 30’dan fazla ağda binlerce kripto para birimi arasında takas yapmasına olanak verecek. Bunun yanında çeşitli dApp’leri yani merkezi olmayan uygulamalara erişimine imkân sağlayacağı açıklandı. Kullanıcılar borsa ve cüzdan arasında tek bir platformda para aktarmayı amaçlayan çeşitli merkezi olmayan uygulamaları (DApps) da keşfedebilirler. Böylece hızlı fon transferini olanaklı kılan araç, daha fazla getiri elde etmeyi sağlayacak.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) Web3 cüzdanlarının bu özelliklerini destekleyecek bir açıklama yaptı:

“Web3 cüzdanları dijital varlıkları depolamaktan daha fazlasını temsil ediyor; Web3 çerçevesinin ayrılmaz bir parçasıdır ve bireyleri kendi kendine egemen finansman yeteneği ile güçlendirir.”

Ayrıca Changpeng Zhao (CZ), Web3’ün yeni lansmanının sadece dijital depolama varlıklarıyla sınırlı olmadığını vurguladı. Son olarak Binance’in Web3 Cüzdanı, Web3 Cüzdan teknolojisi Trust Wallet’taki ürün ve mühendislik ekibiyle ortaklaşa geliştirilmiştir.

Binance, kullanıcı deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor

Kripto para borası, bu cüzdanda USP’sinin öneminden bahsetti. Bütünleyici çerçevenin olağan karmaşık süreçten farklı olduğunu için Web3 cüzdan kullanıcıları; basit, güvenli ve stressiz bir süreçte işlem yapabilecek. Kullanıcıya tam kontrol veren ve tek bir platformda çeşitli ağları destekleyen binlerce token ile işlem yapmak mümkün olacak.

Bunun yanında yeni cüzdan borsanın mobil uygulamasına yerleştirilmiştir ve kullanıcıların saniyeler içinde erişebilmesi mümkün olacaktır. Ayrıca cüzdan; özel anahtarlarını anahtar-paylaşım olarak bilinen üç küçük parçaya bölen MPC teknolojisini kullanarak maksimum güvenlik sunuyor. Binance Bölgesel Pazarlar Başkanı Richard Teng’in da belirttiği gibi “mevcut kullanıcı yolculuğunu yükseltmeye yardımcı olmak” amaçlanmıştır.

Ayrıca oldukça esnek bir kullanım sunan Web3 cüzdanı, kullanıcının bir kripto uzmanı veya bu sektörde yeni olup olmadığına bakılmaksızın tercih edilebilecek. Kripto para borsasının CEO’suna göre yeni lansman, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar için yollar açacak ve para özgürlüğü sağlayacak.

coingape

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin