Binance

Binance’in sıfır komisyon sorunları çözüldü: İşte en son gelişmeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance, geçtiğimiz yıl 13 BTC çiftini kapsayan sıfır ücretli alım satım promosyonlarında önemli bir genişleme gerçekleştirdi. Kaiko’nun son raporuna göre, bu hamle ticaret hacimlerinde ani bir artışa neden oldu ve Temmuz 2022’de BTC sıfır komisyonun başlatılmasıyla tüm zamanların en yüksek faaliyeti gerçekleşti.

Bununla birlikte akıllı veri araştırma platformu Kaiko’dan alınan veriler, bu promosyonların Binance’in piyasa hakimiyetini kazanmasına yardımcı olurken potansiyel gelir zorluklarını da beraberinde getirdiğini gösterdi. Sıfır ücretli alım satım hacimlerinde düşüş yaşanması, bu dönemde olası gelir sorunlarına işaret ediyor.

Binance

Bu sorunlara rağmen Binance, kayda değer bir artış göstererek başlıca rakiplerine kıyasla tüm zamanların en yüksek pazar payı seviyesi olan yüzde 70’e ulaştı. Borsa, 2022 yılı boyunca aylık hacimlerini sürekli olarak 300 milyar doların üzerinde tutarak Kaiko raporunda da belirtildiği üzere pazar payının büyümesine katkıda bulundu.

Binance pazar patını artırmayı başardı!

Kaiko’dan alınan veriler, Eylül 2022’de sıfır ücret promosyonlarının zirvesinde, toplam haftalık işlem hacminin etkileyici bir şekilde yüzde 85’inin sıfır ücretli işlemlerden oluştuğunu göstermektedir. Bu eğilim, promosyonun Mart 2023’te sona ermesine kadar devam etti.

Bunun ardından Binance, sıfır ücretli alım satımlar için daha seçici bir yaklaşım benimseyerek öncelikle TUSD’ye odaklandı. BTC-TUSD, tüm borsalar arasında en yüksek hacimli çift olarak ortaya çıktı ve haftalık işlem hacminde 10 milyar doların üzerinde bir hacme tanık oldu.

Kaiko’ya göre, kripto varlık borsası bu promosyonlar aracılığıyla pazar payını artırma hedefine başarıyla ulaşmış olsa da geçtiğimiz yıl kripto alım satım faaliyetlerinde yaşanan genel düşüş, ücret getiren alım satım faaliyetleri üzerinde amaçlanan etkiyi sınırlamış olabilir.

Diğer Binance haberlerine göre borsa, yerel tokenı BNB de dâhil olmak üzere 34 tokenı listeleyerek Japonya’daki varlığını genişletmeye hazırlanıyor. Rapor ilk olarak yerel medya platformu Coinpost’ta paylaşıldı.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin