Binance kullanıcı sayısı 9 milyon kişiye ulaştı
Binance kullanıcı sayısı 9 milyon kişiye ulaştı

Binance kullanıcı sayısı dörde katlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası, son altı ay içinde dik bir düşüşe maruz kaldı ve birçok sıradan yatırımcı, yatırımlarını başka bir yerde değerlendirmek için alternatifler aradı. Ancak kripto para ticaret borsası Binance kullanıcı sayısı bu kadar olumsuz bir ortamda bile artmaya devam etti.

Binance kullanıcı sayısı 9 milyon kişiye ulaştı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birini işleten şirket, yılın başından bu yana kullanıcı sayısının dört katına çıktığını açıkladı. Bloomberg’e göre, platformun Ocak ayında 2 milyondan biraz fazla olan kullanıcı sayısı, şu anda 9 milyon kişiye ulaşmış durumda.

Ancak büyümede ki bu artış, şirketin kârlılık oranına yansımadı. Çünkü kripto para ticaret hacmi Aralık ayında boğa döngüsünün sona ermesinden bu yana keskin bir düşüş gösterdi. Binance, 2017’nin son çeyreğinde 200 milyon dolar kâr elde ederken, bu yılın birinci çeyreğinde 150 milyon dolar kâr etti. Binance, bu süre boyunca günlük işlem hacminin yaklaşık 1,4 milyar dolar olduğunu açıkladı.

Binance kullanıcı sayısı daha da artacak

Binance’in günlük işlem hacminin yakın gelecekte önemli oranda artması bekleniyor. Çünkü kripto para borsası, yakın zamanda fiat ticaret çiftlerini sunacağını söyledi. Binance üzerinde şimdiye kadar kripto para-kripto para çifti dahilinde ticaret yapılabiliyordu. Bu yüzden fiat para birimleri ile işlem yapabilmek, Binance’yi yatırımcılar için daha cazip bir seçenek haline getirecek.

Binance kullanıcı sayısı dörde katlandı
Binance kullanıcı sayısı dörde katlandı

Aslen Hong Kong merkezli olan Binance’in yeni hizmeti, Avrupa’daki Blockchain Adası  olmak için kripto dostu yasalar sunan Malta’da ofis açma kararından sonra duyuruldu. Ayrıca Binance CEO’su Changpeng Zhao, Tayvan’da faaliyet gösterebilmek için düzenleyiciler ve potansiyel bankacılık ortaklarıyla görüşmelerde bulunduğunu söyledi. Binance, kısa bir süre önce 1 milyar dolarlık VCM fonunu uygulamaya koydu. Bu fonla, önümüzdeki birkaç yıl içinde Blockchain şirketlerine ve ilk para arzı projelerine (ICO) yatırım yapılacağı açıklandı.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin