Ripple diplere dalıyor: İşte analistelere göre XRP’nin sıradaki seviyeleri
Ripple diplere dalıyor: İşte analistelere göre XRP’nin sıradaki seviyeleri

Ripple, American Express ve Santander ortaklığı zirvelere ulaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ödemeler şirketi American Express, Blockchain ile ilgili çalışmalarını derinleştiriyor. Ripple, American Express ve Santander ortaklığı zirvelere ulaşıyor.

Ripple, American Express ve Santander ortaklığı zirvelere ulaşıyor

American Express, Ripple ve Santander Bankası arasındaki işbirliği yeni zirvelere ulaşıyor.  Geçen yılın Kasım ayında başlayan üçlünün ortaklığı, yüksek hızlı sınır ötesi ödemelerin güvenliğini sağlamak için Blockchain çözümlerini geliştirmeye devam etmeleriyle sürekli ilerliyor. American Express kariyerleri kurulu tarafında, şirketin müşteri ihtiyaçlarını karşılamak ve American Express markasını geliştirmek için büyüme, yeni ürünler ve teknoloji teklifleri üzerine odaklandığının kanıtı olarak ortaklığa açık bir referans yapıldı. American Express konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

2018’de Ripple ve Santander ile bir Blockchain çözümü sunuyoruz.

American Express ve Santander Bank ile Ripple büyüyor

Hem American Express hem de Santander Bank, Ripple ile ortaklıklarının başlangıcından bu yana, Ripple’ın ​​teknolojisini sınırların ötesine taşımak için kullanıyor. American Express başkan yardımcısı Colin O’Flaherty, geçtiğimiz hafta Money 20/20 Europe konferansında şirketin daha yüksek hızlarda ve daha fazla şeffaflık seviyesinde küresel işlemlere olanak vermek için Ripple’ın xCurrent aracını kullanacağını doğruladı. Colin O’Flaherty, Ripple’ın sınır ötesi ödemelerdeki sorunları ortadan kaldırdığını ve müşteri memnuniyetini arttırdığını belirtiyor. xCurrent ürünü Santander tarafından, müşterilerin aynı gün ya da bir sonraki günlerde uluslararası transferleri tamamlamalarını sağlayan OnePayFX hizmetinden faydalanmaları için zaten kullanılıyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin