featured

Cardano (ADA) yatırımcıları heyecanla bekliyor: Kritik direnci kırma girişimi bu kez başarılı olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), son iki günde %5 oranında bir artış kaydederek yeniden yükseliş umutlarını alevlendirdi.

Piyasa lideri olan Bitcoin, yakın zamanda 25,000 dolarda bulunan destek noktasından bir toparlanmaya tanık oldu ve kripto dünyasına iyimserlik aşıladı. Bu olumlu duygular sayesinde Cardano fiyatı da %5 oranında bir yükseliş kaydetti. Peki, bu yükseliş eğilimi daha uzun süreli bir toparlanma için güven uyandıracak kadar sağlam mı?

Cardano (ADA)

Alıcıların yeni bir toparlanmayı tetiklemek için temel direnç noktasının kırılmasına ihtiyaçları var. ADA için teknik grafik, yatırımcıların 0,24 dolar ile 0,2 dolar seviyelerinde güçlü bir destek ile karşılaşabileceğini gösteriyor.

Cardano için gün içi işlem hacmi 111 milyon dolardır. Bu da %13 oranında bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

0,24 dolardaki destek noktasında yenilenen talep baskısı ile hız kazanan ADA fiyatı şu anda bir rahatlama yükselişinde. Satın alma ivmesi devam ederse gözde altcoin bu hafta %3 daha değer kazanabilir. Bu hareket sonucunda ise gözünü neredeyse iki aydır yükselişini sınırlayan önemli bir dirence dikebilir.

Bu dinamik direnç noktası daha önce boğaların üç farklı yükseliş girişimini engellemişti. Bu nedenle, daha belirgin bir yükseliş eğilimi için ADA fiyatının bu genel direnci kararlı bir şekilde aşması gerekiyor.

Bu seviyenin kırılması durumunda, kritik direnç desteğe dönüşebilir ve ADA fiyatını %12,3 oranında bir yükseliş için konumlandırabilir. Bu yükselişin gerçekleşmesi durumunda gözde altcoin yeninden 0,3 dolar seviyesine ulaşabilir.

ADA yükselişe devam edebilecek mi?

Kripto para piyasasındaki belirsizliklerin yaygın olması nedeniyle ADA fiyatının yolculuğu tamamen sorunsuz ilerlemeyebilir. Piyasa duyarlılığının değişmesi halinde yatırımcılar direnç noktasında artan satış baskısıyla karşı karşıya kalabilir. Kötü bir senaryoda fiyatın düşüş trendine girmesi durumunda 0,24 dolarda bulunan destek kaybedilebilir. Başlayacak aşağı yönlü hareket sonucunda ise 0,22 dolara bir gerileme yaşanabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin