featured

Yatırımcılar heyecanlı! Binance’in Forbes yatırımı BNB fiyatına nasıl etki edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, önde gelen medya ve yayıncılık şirketi Forbes’a 200 milyon dolarlık bir yatırım yaptı. Forbes, bu fonları 2022 yılının ilk çeyreğinde SPAC ile birleşmek için kullanmayı planlıyor. 2020 yılında şirketin baş editörü Steve Forbes, Bitcoin‘in yeni altın olabileceğini söylemişti.

Binance Coin fiyatı, Binance’in Forbes’a yaptığı yatırım haberleri sonrasında bir düşüş yaşadı.

Dünyanın en büyük borsasının medya ve yayıncılık devi Forbes’a yaptığı son yatırım, Binance Coin fiyatını olumsuz etkiledi. Forbes, bir SPAC ile birleşmek için 200 milyon dolarlık bu yatırımı kullanacak.

Binance, Forbes’taki en büyük iki yatırımcıdan biri oldu

Binance, Forbes’a 200 milyon dolarlık stratejik yatırımını duyurdu. Yayıncılık devi, 2022 yılının ilk çeyreğinin sonundan önce bir Özel Amaçlı Satın Alma Şirketi (SPAC) ile birleşmeyi planlıyor.

Daha önce kripto para firmaları halka açıldı, ünlülerin onayını aldı, isimlerini spor arenalarına ekledi. Ancak bu medya şirketi yatırımı bir ilk oldu.

Binance, Ağustos 2022’ye kadar Forbes’taki kurumsal yatırımcıların 200 milyon dolarlık taahhütlerini değiştirme planlarını açıkladı. Kurumsal yatırımcılar, işlem duyurulmadan önce tanımlanmamayı seçti.

Geçmişe bakıldığında, yatırımcıların SPAC’ı içeren anlaşmalara şüpheyle baktıkları söylenebilir. Ancak son yatırımıyla Binance, Forbes’in en büyük iki sahibinden biri oldu. SPAC ile birleşme tamamlandıktan sonra Forbes, New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (NYSE) FRBS kodu altında listelenecektir.

Yönetim kurulundaki dokuz yöneticiden ikisi Binance’den olacak

Analistler, Binance’in son yatırım kararının yerel token’ı olan Binance Coin’in fiyatı üzerindeki etkisini değerlendirdi. Taraftarlar, Binance’in son yatırımının BNB yatırımcıları arasında bir yükseliş görünümü yaratmasını bekliyorlardı.

Binance coin

YouTube kanalı Wolf Lopez analistleri Binance Coin’de güçlü bir yükseliş trendi bekliyor. Analist, Binance Coin yükseliş trendinin 500 dolara doğru devam edeceğini tahmin ediyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin