Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?
Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?

Binance’de parti başlıyor! İlk aşamada Bitcoin ve 5 altcoin desteklenecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance.US, hangi kripto varlıklarının lansman günü destekleneceğini açıkladı. Listede BTC, ETH, XRP ve üç ek altcoin var.

Binance.US Bitcoin ve 5 altcoin için destek verdiğini açıkladı

Yeni bir blog gönderisine göre, yeni ABD merkezli borsa önümüzdeki Çarşamba günü kayıtları kabul etmeye başlayacak. En başından itibaren borsada altı kripto para birimi desteklenecek:

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Ripple (XRP)
  • Bitcoin Cash (BCH)
  • Litecoin (LTC)
  • Tether (USDT)

CoinMarketCap tarafından derlenen verilere göre, bunlar piyasa değeri göre en büyük altı kripto para birimidir. Binance, platformdaki her paranın ABD düzenlemeleriyle uyumlu olmasını sağlamak için yeni kripto para birimleri eklemeye devam etmeyi planladığını belirtti:

Bu ilk aşama için alım satım başlattıktan sonra, sürekli olarak doğrulanmış kullanıcılar için Binance.US üzerinde para yatırmak ve alım satım yapmak için kullanılabilecek dijital varlıklar seçimine yenilerini ekleyeceğiz. Keşfettiğimiz dijital varlıkların alım satım mevcudiyeti, Dijital Varlık Risk Değerlendirme Çerçevemize dayanacak.

Ticaretin platformda ne zaman canlı olacağı henüz belli değil

Ticaretin platformda ne zaman canlı olacağını Binance henüz açıklamadı. Ancak, ABD’de yaşayanlar artık 12 Eylül’den itibaren Binance.com’da işlem yapamayacaklar. Şirket, Binance.US’in güçlü müşteri-müşteri (KYC) gereksinimlerine sahip olacağını belirtti. Bir hesap açmak için kullanıcıların geçerli bir devlet kimliği (ehliyet veya pasaport) ve sosyal güvenlik numarası yüklemeleri gerekir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin