Binance’de listelenme ile tırmanışa geçen Bytecoin artışa doymuyor!
Binance’de listelenme ile tırmanışa geçen Bytecoin artışa doymuyor!

Binance’de listelenme ile tırmanışa geçen Bytecoin artışa doymuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İki gün süren satış baskısının ardından piyasalar durgunlaşmaya başladı ve sabahın Asya seansı sırasında marjinal bir kazanç elde etmeye başladı. Toplam piyasa hacmi 450 milyar dolara tırmanıyor ve Bitcoin 9 bin doların altına düşmedi. Şu anda Bitcoin %1 artışla 9.362 dolardan işlem görüyor. Altkoinler, bugünkü düzeltmelerden bir iyileşme sağladıkları için çoğunlukla yeşil renkte. Her zamanki gibi Bytecoin (BCN) diğer altkoinlerin önünde ilerliyor. Bugün Binance’de listelenme ile tırmanışa geçen Bytecoin herkesi performansı ile etkiliyor.

Binance’de listelenme ile fırlayan Bytecoin performansı ile şaşırtıyor!

CoinMarketCap dün bu saatte Bytecoin’de %31’lik bir kazanç bildirdi. Artış yaklaşık 3 saat ya da 4 saat önce başladı. Çünkü fiyat Pazartesi günü 0,0068 dolardan 0,0090 dolara fırladı. Hafta boyunca Bytecoin geçen hafta bu sefer 0,0052 dolardan neredeyse %75 arttı. Geçtiğimiz 30 gün içinde, geçen ay bu sefer 0,0021 dolardan yaklaşık %300 oranında çok iyi bir performans sergiledi. Bitcoin’e karşı BCN, dün bu saatte 74 Satoshi’den %30 artışla 96 Satoshi’ye tırmandı. Aylık kazançlar, 8 Nisan’da 31 Satoshi’den %210’luk bir tırmanışla olağanüstü oldu.

Binance’de listelenme ile tırmanışa geçen Bytecoin artışa doymuyor!
Binance’de listelenme ile tırmanışa geçen Bytecoin artışa doymuyor!

Bytecoin şu anda piyasa değeri ile 19. sırada oturuyor. BCN, CryptoNote teknolojisine dayanan, anonim nakit ödeme için tasarlanmış açık kaynak kodlu ilk kripto para birimi. Kripto-scape’e giren gizlilik temelli altkoinlerin giderek artan saflarına katılıyor. Binance, 2 saat önce bu altkoini platformunda listeleyeceğini duyurdu.

Artış Bytecoin’i Lisk, Verge ve NANO’nun üstüne taşıdı

Bytecoin‘in ticaretine şu anda HitBTC ve Poloniex gibi borsalar hakim. Yatırımcılar yukarı yönlü dalgaya binerken BCN hacmi son birkaç saat içinde 5,4 milyon dolar seviyesinden 17 milyon dolara fırladı. Bytecoin‘in piyasa değeri şu an 1,8 milyar dolar, bu da geçen haftaya göre %60 daha yüksek olduğunu gösteriyor. Artış, Bytecoin’i Lisk, Verge ve NANO’nun üstüne taşıdı.

Toplam kripto para piyasası hacmi, yatırımcıların kâr elde etmesiyle son iki günün küçük bir düzeltmesiyle gün başına %3’lük bir azalışla 447 milyar dolardan başladı. Tüm kriptolar için ticaret hacmi yaklaşık 25 milyar dolar seviyesinde kaldı. Asya ticaret seansında iyi performans gösteren diğer altkoinler, EOS, VeChain, ICON ve Verge’dir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin