Binance’de itibari paralarla kripto ticareti likiditeyi artıracak
Binance’de itibari paralarla kripto ticareti likiditeyi artıracak

Binance’de itibari paralarla kripto ticareti başlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, şirketin Malta’da bir banka hesabı açtığını açıkladı. Bu bir süredir, itibari paralarla doğrudan kripto para ticareti yapılmasını sağlamaya çalışan Binance için önemli bir adım. Peki Binance’de itibari paralarla kripto ticareti başlıyor mu?

Binance’de itibari paralarla kripto ticareti likiditeyi artıracak

Haberler Binance kurucusu Changpeng Zhao ile yapılan özel bir röportajda ortaya çıktı. Kaynaklar bankaların risk konularına bağlı olarak ICO ve kripto alanlarına girmeye isteksiz olduklarını belirtiyor. Binance, şu anda 1,5 milyar dolarlık ticaret hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası.

Binance, Japonya’da düzenleyici sorunları gerekçe göstererek birkaç ay önce Malta’ya taşınacağını açıklamasına rağmen, iş yapmak için bir banka hesabının açılması büyük bir engel oluşturuyordu. Ancak bu hareket, borsanın itibari paralarla doğrudan kripto para ticareti yapılmasını sağlama planına bir adım daha yaklaştığını gösteriyor. İtibari paralarla kripto para ticaretinin mümkün olması halinde, borsada likidite daha da artacak ve yeni yatırımcıların kripto para sektörüne girmeleri kolaylaşacak.

İtibari paralarla kripto ticareti Malta’da yıl içinde başlatılabilir

Binance’in çok kısa bir süre içerisinde operasyonlara başlayacağı belirtilirken, açılan hesap türü veya söz konusu bankayla ilgili hiçbir ayrıntı verilmedi. Changpeng Zhao, itibari paralarla kripto ticaretinin Malta’da yıl içinde başlatılabileceğini belirtiyor. Ayrıca Changpeng Zhao, Malta’daki geleneksel hisse senedi borsalarıyla da görüşme halinde olduğunu açıkladı. Malta, son birkaç aydır çeşitli kripto ve Blockchain şirketlerinin radarında. Okex ve DQR gibi diğer büyük borsalar da Malta’ya taşınma planlarını açıkladı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodisrupt

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin