ankr binance
Binance Smart Chain doğrulayıcısı olan ANKR % 137 artış gördü

Binance Smart Chain doğrulayıcısı olan ANKR % 137 artış gördü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sağlam güncellemeler, yeni ortaklıklar ve Binance Akıllı Zincir ile önemli bir entegrasyon, Ankr tokenin son % 137 rallisini tetikledi.

Kripto piyasasının şu anda bir boğa piyasasında olmadığını iddia etmek zor, ancak bu çalışma 2017 boğa piyasasından farklı özellikler ve katalizörlere sahip.

2017’de yatırımcılar, çok şey vaat eden ancak gerçekten çalışan bir ‘ürün’ biçiminde çok az şey sağlayan ilk kripto para tekliflerinden (ICO) gelen yüksek getirilerin cazibesine kapıldılar.

2020’ye hızlı bir şekilde ilerleyin ve mevcut altcoin sezonu öncelikle borç verme, likidite ve “farming”e odaklandı. Merkezi Olmayan Finansmana (DeFi) artan ilgi, sentetik tokenler aracılığıyla eski varlıklara merkezi olmayan erişimin yanı sıra stake varlıklardan kazanılan dört basamaklı getiriler tarafından tetiklendi. Dahası, feshedilemez token satın alma ve stake etme konusundaki saf spekülasyon, toplam kripto piyasası kapitalizasyonunu yeni zirvelere taşıyor.

Bazı blok zincirler, delege edilmiş stake etme sunar ve stake etme ve düğüm doğrulama, operatörlere kazançlı ödüller sağlarken, bir düğüm dağıtmak, ortalama kullanıcıların zor bulabileceği bir şey değil. Daha deneyimli kullanıcılar için bile geliştirici düğümlerinin kurulması zaman alabilir.

Ankr protokolü, Ethereum, Polkadot ve Binance Smart Chain dahil olmak üzere birden fazla blok zincirine kolay erişim sağlar. Bir bulut çözümü sunarak, kullanıcılar kendi başlarına satın almak, kurmak ve ardından pahalı kurulumları sürdürmek yerine staking düğümlerini ve geliştirici düğümlerini dakikalar içinde dağıtabilirler.

Şubat ayında ANKR 170 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahipti ve nispeten sabit bir aralıkta işlem görüyordu. Yine de, projenin Binance Akıllı Zincir doğrulayıcısı olmasıyla % 137’lik ralli gördü.

Token, 12 Mart’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,06 dolara ulaştığında, piyasa değeri 400 milyon doları aştı.

Ankr’ın tek tıklamalı çözümü ayrıca Eth2, Avalanche, Bitcoin, Celo, Cosmos, Decred, Matic, Qtum, Tezos ve diğer birçok blockchain ağı için düğümler sunar. Dahası, Ankr, Eth2 hisselerini 0,5 Ether kadar düşük tutacak ve proje, aETH adı verilen sentetik bir varlık ihraç ederek anında likidite sağlayacak.

ANKR, Ankr Staking platformlarının yerel yönetim tokeni ve ayrıca düğüm dağıtımı ve uygulama kullanımı gibi hizmetler için bir ödeme yöntemi olarak çalışıyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin