Binance yine hamlesini yaptı: 3 aylık LINK/USD vadelileri duyuruldu
Binance yine hamlesini yaptı: 3 aylık LINK/USD vadelileri duyuruldu

Binance yine hamlesini yaptı: 3 aylık LINK/USD vadelileri duyuruldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoinler temmuz ayının başından beri inanılmaz bir performans sergiliyor. Bitcoin 10 bin doları aşma planlarını bir süreliğine rafa kaldırırken daha az bilinen altcoinler öne çıkmaya başladı. Litecoin (LTC) ve Binance Coin (BNB) gibi altcoinler; Chainlink (LINK) ve Cardano (ADA) gibi kripto paralar tarafından merdivenden aşağı itildi.

Üç aylık LINK/USD vadelileri Binance tarafından duyuruldu

LINK son altcoin rallisinin en iyi performans gösteren varlıklarından biri olarak lanse ediliyor. Diğer kripto paralar da fiyatlarında önemli değişiklikler gösterse de LINK 15 Temmuz 2020’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,74 dolara ulaştı. Malta merkezli kripto para borsası Binance de konuyla ilgili adımını attı ve “LINK/USD 0925 Vadeli İşlem Sözleşmesi’nin” başlatıldığını duyurdu.

Yarın TSİ 10.00’da işlemler başlıyor

Borsa tarafından kaleme alınan bir blog yazısıyla yayımlanan duyuruya göre Binance’in üç aylık vadeli işlem sözleşmesi, kullanıcıların yakın gelecekte belirli bir süre için önceden belirlenmiş bir fiyattan bir kripto varlığı satın almasına veya satmasına olanak tanıyor. Üç aylık vadeli işlem sözleşmeleri ile kalıcı vadeli işlem sözleşmeleri gibi diğer vadeli işlem sözleşmeleri arasındaki fark, ilkinin belirli bir süre sonra sona ereceği.

LINK/USD üç aylık vadeli işlem sözleşmesinin 22 Temmuz 2020 tarihinden itibaren TSİ 10.00’da işleme başayacağı ifade edildi. Kullanıcıların 1-75x kaldıraç aralığında seçim yapabileceği belirtildi. Borsada LINK/USD dışında üç aylık vadeli BTC/USD vadeli işlem sözleşmesi de yer alıyor.

Bu arada geçen hafta yaşanan Twitter hack saldırısında saldırganların çaldıkları Bitcoin’ler ile ne yaptıkları öğrenildi. Buradan okuyabilirsiniz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin