Popüler kripto para borsası Binanace Latin Amerika platformunu duyurdu
Popüler kripto para borsası Binanace Latin Amerika platformunu duyurdu

Binance ilk yıllık görünüm raporunu yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance yıllık görünüm raporu şirketin inanılmaz bir ilk yıl geçirdiğini gösteriyor. Yaklaşık bir yıldır faaliyette bulunan dünyanın en büyük dijital varlık borsası Medium hesapları üzerinden ilk yıllık görünüm raporunu yayınladı.

Gözden geçirme raporunda, Binance’ın, sadece bir yıl içinde kayda değer bir büyüme gösterdiğinden ve elde ettiği bazı kilometre taşlarından bahsediliyor.

Binance yıllık görünüm raporu önemli detayları

https://twitter.com/binance/status/1019840321239232512?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1019840321239232512&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.chepicap.com%2Fen%2Fnews%2F2273%2Fbinance-releases-first-year-review-report.html

Binance, faaliyete başlamasının 42 günü içinde ilk 10 kripto borsası arasına girip, 92 gün sonunda ise ilk 5’e yerleşti. Ve nihayetinde 165 günde zirveye çıktı. İlk on günlük bir periyotta ise günlük işlem hacmi 10 milyar doları geçti.

Image from Gyazo

Binance kârının yüzde 20’sini token yakma işlemi için kullandı

Bunun yanında Binance tokeni, lansmanından bu yana istikrarlı bir artış kaydetti. Son zamanlarda 16,5 doların üzerinde işlem görüyor. Bu istikrar, işlem ücretlerini düşürmek için borsalarındaki tokenden yararlanan Binance’e atfedilebilir. Ayrıca, Binance’in kârının yüzde 20’sini ve BNB’yi geri almak ve üç aylık BNB yakımı için kullandı. Binance geçtiğimiz yıl içinde 7,5 milyon dolarlık BNB tokeni yaktığı bildiriliyor.

Image from Gyazo

Binance bir yıl içinde bir çok projeye imza attı

Binance aynı zamanda Binance ekosistemindeki birçok projenin de lansmanını yaptı. Bunlar arasında Android ve iOS uygulamaları, Binance Labs, Binance Info, Binance Zinciri, Windows ve MAC istemcileri ve daha yakın zamanlarda, Japonya sellerinin mağdurları için para toplayan Binance Uganda ve Binance Charity vakıflarının kurulması bulunuyor.

Image from Gyazo

Binance’ın başarısı kesinlikle arka ofis desteğine bağlanabilir. Binance, 27/4 müşteri desteği ile 12 dilde hizmet veriyor. Geçtiğimiz yıl Binance, 200.000 destek talebini karşılayarak, destek olduğu müşterilerinin 1.3 milyar doları aşan kayıp kriptolarını geri kazanması konusunda yardımcı oldu.

Binance, geçtiğimiz yıl içinde müşterileri için 370’den fazla işlem çifti sunan 143 projeyi listeledi. Geçtiğimiz yıl içinde lüks otomobiller, elektronik eşyalar ve coinlerden oluşan hediyeler sunan yarışmalar ile birlikte kullanıcılara geçen yıl içinde yaklaşık 4.000 BTC değerinde ödüller sunuldu.

Image from Gyazo

Binance, aynı zamanda, en fazla airdrop/coin değişimi yapan kripto para dostu borsalardan biri oldu. Binance müşterilere NEO varlıklarının toplam 488.399 GAS’a çevrimini sağladı. Borsa aynı zamanda ONT ve ENJ de dahil olmak üzere 11 projenin üzerinde fork ve airdrop işlemi yaptı

Image from Gyazo

Binance’ın başarısı, CEO’su Changpeng “CZ” Zhao’nun ana hedefi olmaya devam ediyor. Zhao, bir kripto ekosistemi oluşturmak için sınırları zorlamaya devam ediyor. Ve planladığı ekosistemin, kitlesel kabule yardımcı olmasını istiyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin