Binance

Binance Futures yeni listemeler hakkında en son gelişmeleri paylaştı: İşte ayrıntılar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para türevleri alım satım platformu Binance Futures, yaklaşan listelemeleri hakkında yeni ve önemli bir duyuru yaptı. Bir blog gönderisinde kripto varlık borsası, yeni bir USDS ve coin marjlı vadeli işlem grubu listeleyeceğini duyurdu. Binance Futures, yatırımcıların üç aylık ve sürekli vadeli işlem sözleşmeleriyle işlem yapmasına olanak tanıyor.

Binance yeni üç aylık sözleşmeleri işleme koyacak

Bu bağlamda üç aylık vadeli işlem sözleşmelerinin süresi üç ay sonra doluyor. Bu bağlamda B. Futures, mevcut üç aylık 0929 Sözleşmelerinin süresinin dolmasından birkaç saat sonra yeni üç aylık 0329 Vadeli Teslimat Sözleşmelerini listeleyeceğini ve 29 Eylül’de UTC saatiyle 08:00’de işleme koyacağını açıkladı.

Binance, eklenecekler arasında COIN-M BTC, ETH, BNB, ADA, LINK, BCH, XRP, DOT ve LTC Üç Aylık 0329 Teslim Sözleşmelerinden bahsettiğinden, XRP ve ADA üç aylık teslim sözleşmeleri yeni listelemeler görecek.

Binance

 

Vadeli işlemler, yatırımcıların ekonomik varlıkların gelecekteki hareketleri üzerine spekülasyon yapmasına olanak tanıyan finansal türev ürünlerdir. Binance Vadeli İşlemler iki tür vadeli işlem sözleşmesi sunar: COIN-Marjinli ya da COIN-M ve USDS-Marjinli.

COIN-Marjinli sözleşmeler, kullanıcıların dayanak varlığı ellerinde tutmalarına olanak tanır ve temel kripto para birimlerinde uzlaştırılır ve teminatlandırılır.

XRP ve ADA fiyat hareketi

Alternatif kripto paralar ya da altcoinler, riskten kaçış hissiyatı nedeniyle son dönemdeki kazançlarını koruyamadı. Bu yazının yazıldığı sırada, tüm kripto piyasası kırmızı renkte işlem görüyordu ve XRP son 24 saat içinde yüzde 3,24’lük bir düşüş yaşadı ve şu anda 0,494 dolardan işlem görüyor.

Öte yandan Cardano (ADA) daha az kayıp yaşadı ve son 24 saatte yüzde 0,60 düşüşle 0,243 dolara geriledi. Cardano, genesis bloğunun oluşturulmasının altıncı yıldönümünü kutladı.

Bununla birlikte, boğalar ve ayılar arasında devam eden mücadele göz önüne alındığında, önümüzdeki günlerde fiyat hareketini izlemek önemli olabilir. Ayılar şu anda üstünlüğü ele geçiriyor gibi görünüyor, ancak boğalar bir kez daha ortaya çıktıkça gelgit dönebilir.

U.Today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin