featured

Binance, yeni adres özelliğini tanıttı: Bu özellik nasıl kullanılacak? İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kullanıcıların tek bir ağ için birden fazla para yatırma adresi almasına olanak tanıyan yeni özelliğini resmen duyurdu. Bu özellik başlangıçta Ethereum ağındaki (ERC20) tokenlar ve Arbitrum One ve BNB Smart Chain gibi Ethereum alternatif ağları için kullanılabilir. Ayrıca bu özellik gelecekte daha fazla blockchaini destekleyecek şekilde genişletilecek.

Binance yeni adres özelliğini tanıttı!

Binance, bir kullanıcı geri bildirimine yanıt verdi ve kullanıcıların tek bir ağ için birden fazla para yatırma adresi oluşturmasına olanak tanıyan yeni bir özellik sundu. Bu gelişme, “airdrop avcılarına” hitap etmeyi ve kullanıcı gizliliğini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Binance

BitGet gibi diğer CEX’ler de kısa süre önce tek bir ağ için çoklu para yatırma adresi özelliğini duyurmuştu. Binance ayrıca bir para yatırma adres defteri işlevini de tanıttı. Bu özellik, kullanıcıların çeşitli para yatırma adreslerini verimli bir şekilde organize etmelerini ve takip etmelerini sağlayarak fonlarını yönetmede daha fazla esneklik sağlar.

Yeni özellik nasıl kullanılır?

Başlangıç olarak kullanıcılar Ethereum ağındaki (ERC20) ve Arbitrum One ve BNB Smart Chain gibi Ethereum alternatif ağlarındaki tokenlar için birden fazla para yatırma adresi oluşturabilir. Binance, sonraki aşamalarda daha fazla blok zincirini desteklemeyi planlıyor.

Kullanıcıların şu anda desteklenen her ağ için 20 adede kadar para yatırma adresi almasına izin verilmektedir. Bu özelliğe, mobil cihaz kullanıyorsanız “Para Yatırma” seçeneğine dokunarak Binance uygulaması aracılığıyla da erişilebilir.

Kullanıcılar buradan, mevcut para yatırma adreslerinin tam listesini görüntülemek için istedikleri ağı seçebilir. Doğrudan bu arayüz üzerinden yeni bir para yatırma adresi talep edebilir ya da para yatırma adres defterini düzenleyebilirler. Bir para yatırma adresi seçildikten sonra, kullanıcılar para yatırma işlemlerine uygun şekilde devam edebilirler.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin