XRP artık Binance 'da Euro’ya karşı işlem görecek - Kripto Para Haber
XRP artık Binance 'da Euro’ya karşı işlem görecek - Kripto Para Haber

Binance XRP ve Ethereum için fiat para çiftleri ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lider kripto para borsası Binance, platformuna XRP ve Ethereum ile yeni işlem çiftleri eklendiğini duyurdu.

Malta merkezli kripto para borsası Binance, Ethereum (ETH), XRP ve önde gelen stabil coin Tether (USDT) özelliğine sahip Türk Lirası (TRY) ile üç fiat çifti için desteğini açıkladı. Buna ek olarak, borsa kullanıcıları artık Rus Rublesi’ne (RUB) karşı USDT ticareti de yapabilirler.

Geçen yılbaşı, Binance XRP’yi temel para birimi olarak eklemişti ve ETH pazarını sadece ALTS pazarı olarak yeniden adlandırmıştı.

Kasım ayında, Türk Lirası, işlem hacimleriyle bir numaralı borsaya gelen son fiat para birimi oldu. Kripto para borsası, sadece Bitcoin’i Türkiye merkezli ödeme şirketi Papara aracılığıyla BTC, ETH ve XRP satın almak için kullanmasına izin verdi.

Bundan önce Binance, Euro (EUR) dâhil olmak üzere beş diğer para birimi için desteğini açıklamıştı. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca şirketin fiat-kripto ticaret sektörüne doğru genişlemesi dikkat çekici bir şey değil.

https://twitter.com/cz_binance/status/1208239216917794816

Şirket, binance.com’a fiat çiftlerini eklemenin yanı sıra, Singapur, Uganda ve dünyanın diğer bölgelerinde de çok sayıda fiat borsası da açtı.

Binance

Ancak Binance henüz Amerikan pazarını ele geçirmedi. Eylül ayı sonunda eski Ripple yöneticisi Catherine Coley’in önderliğinde ticarete başlayan ABD merkezli kolu, bugüne kadar önemli bir çekiş kazanamadı. Ticaret hacimleri, mevcut duruma göre henüz yetersiz kalıyor ve açıkça kendi sahasında pastanın önemli bir payına sahip Coinbase ile rekabet edebilecek duruma gelmedi.

u.today


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin