Bitcoin fiyat hareketi 2019'u tekrarlıyor: Yeni yükseliş kapıda olabilir!
Bitcoin fiyat hareketi 2019'u tekrarlıyor: Yeni yükseliş kapıda olabilir!

Bitcoin fiyat analizi: BTC gün içinde nasıl hareket edebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin dünkü yükseliş hamlesinde 7.400 dolar bandına kadar çıktı ancak bu seviyeden kâr satışları erken gelince BTC/USD paritesi, yeniden düşüşe geçti. Dünkü dip seviyesi ise 7.155 dolar olarak kaydedildi.

Bitcoin fiyat analizi

Düşük seviyelerden gelen toparlanmalar ise zayıf kaldığı için Bitcoin, 7.200 dolar bandını geçemiyor. Öyle ki BTC fiyatının bugün 7.255 dolar seviyesinde bir dirençle karşılaştığını görüyoruz. Dünkü zirve ve dip seviyesine göre 7.255 dolar Fib 0,382 değerine denk geliyor. Aynı zamanda bu noktanın 20 saatlik EMA değerine de denk gelmesi, geçilmesi zor bir direnç noktası olarak kendini gösteriyor.

BTC fiyatının sıkıştığı bu noktada kısa vadede yapılan alımlar, pariteyi yükseltmek için yeterli olmazken Stokastik RSI’nın aşırı alıma ulaştığını görüyoruz. Bu durum gün içerisinde BTC’nin yeniden destek bölgesini test etmesine neden olabilir. 7.200 doların altında gelebilecek saatlik kapanışlar, Bitcoin’in 7.000 dolar bandına dönmesini sağlayabilir.

Yükseliş senaryosunda ise BTC’nin bugünkü ilk direnç seviyesi 7.255 doların üzerinde saatlik kapanışlar, kısa soluklu bir sıçramaya neden olabilir. Bu durumda Bitcoin 7.360 dolara kadar yükselebilir.

Mevcut durum teknik göstergelerin konumlarını incelediğimizde günün ilerleyen saatlerinde ilk olarak destek noktaları test etmek için aşağı yönlü hareket ardından gelen tepki alımlarıyla direnç bölgelerine doğru bir ivme görebiliriz.


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin