Verge’den yatırımcıları sevindirecek haber
Technological connection futuristic shape, blue dot network, abstract background, blue background, Concept of Network, internet communication, 3D rendering

Verge’den yatırımcıları sevindirecek haber! Token sayısı yarılanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda Verge (XVG) fiyatı sert dalgalanmalar yaşadı. Ancak son zamanlardaki gelişmeler Verge için doğru şekli oluşturmaya başlıyor. Verge geliştiricileri olumsuz yorumlara aldırmadan geliştirme yapmaya devam ediyor. Bugün Verge’den yatırımcıları sevindirecek iyi haberleri duyurmak üzere piyasaya çıkıyoruz. Verge geliştiricileri dün Twitter üzerinden Verge yatırımcılarını sevindirecek bir duyuru yaptı.

Verge’den yatırımcıları sevindirecek haber!

Verge’nin Twitter sayfasından konuya yönelik şu paylaşım yapıldı:

Verge blok ödülünü 9 Mayıs’ta yarılayacağız! Verge 2.124.000 bloktan sonra yarılanmayı gerçekleştirecek.

Verge yarılanması blok işleminde madenciler tarafından kazanılan yeni XVG miktarını yarıya düşürecek. Verge ekibi bu açıklamanın, Verge’nin tahmin edilebilir ve saydam politikasının bir parçası olduğunu belirtti.  Bu haber birçok altkoin tutkunu tarafından heyecanla karşılandı.

Yarılanma işlemi Verge’yi nasıl etkileyecek?

9 Mayıs Çarşamba günü yarılanma sonrası dolaşımdaki XVG sayısı ve madenci ödülleri kesinlikle yarıya düşecek. Beklendiği gibi, madencilik ödülünün azalmasıyla yaratılan kıtlık, talebin azalan bir arz seviyesi ile yükselmesi nedeniyle bir kripto paranın fiyatını artırabilir. Bu nedenle, Verge topluluğu tarafından tasarlanan yarıya indirgeme yaklaşımının başlatılmasının, toplumdan daha fazla dikkat çeken altkoine olan yatırımları arttıracağı tahmin edilmekte.

Verge, bu son gelişmeyi nasıl yönetecek?

Kripto para yatırımcıları arasında Verge’ye gizli bir yatırımcının yatırım yaptığı konuşuluyordu. Kimi yatırımcılar bu tarz ortaklıkların gereksiz olduğunu düşünüyor ve fiyatı etkilemeyeceğine inanıyordu. Öylede oldu, Verge’nin gizli ortağı PornHub’ın ödemelerde Verge’yi kabul etmesi ve Spotify söylentileri Verge’yi biraz etkilese de beklenen fiyat artışı yakalanamadı. Daha sonra kripto para borsası Bitfinex Verge’yi platformunda listeledi. Yazı tarihi itibariyle Verge fiyatı 0,08 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Verge, önceki durumunu iyileştirmek için eleştiriden çıktı. Verge, gizemli ortaklığın açığa çıkarılmasından sonra, CoinPayment ve Abra’nın yer aldığı gelişimin serisinde yer aldı. Analistlere göre, Verge’nin Şam gezisinde olduğu düşünülebilir. Şam’a gelirse, Verge için gökyüzünün ötesinde daha iyi ve daha fazla umut var!

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin