Neredeyse bir yıldır, WEX Borsası normal olarak çalışıyordu
Neredeyse bir yıldır, WEX Borsası normal olarak çalışıyordu

Binance, WEX Borsası ile bağlantılı iki cüzdandan 93.000 Ether alan hesapları dondurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, sorunlu Rus borsası WEX Borsası ile dolaylı olarak bağlantılı iki cüzdandan 93.000’den fazla Ether alan hesapları dondurdu.

Yatırımcılar paralarının Binance’e taşınması nedeniyle endişeli

Binance’in sözcüsü Leah Li hesapların 25 Ekim’de dondurulduğunu açıkladı. Bu hareketin, son aylarda sıkıntısız bir şekilde fonlarını borsadan çekemeyen WEX kullanıcılarından gelen talebe bir cevap olarak alındığı belirtiliyor.

Bu kullanıcılar, para akışını Ethereum Blockchain’i üzerinden takip ederek Binance’e Ağustos’tan Ekim ayına kadar olan 25 farklı işlemde Ethereum’a gönderen iki cüzdanın WEX ile ilişkili olduğu sonucuna vardı. Yatırımcılar paralarının Binance’e taşınması nedeniyle bir daha geri alamayacakları endişesini dile getirdiler.

WEX’in devam eden geri çekilme sorunları yatırımcıları düşündürüyor

Yatırımcılar endişe ediyorlar, çünkü bunun arkasında WEX Borsası’nın FBI tarafından el konulan BTC-e’nin yerine işlemleri yürütüyor olması var. Borsa Temmuz ayından bu yana Bitcoin ve Ether gibi büyük kripto paralar için çekme işlemlerine izin vermedi. WEX’in işleriyle ilgili durum net olmaması nedeniyle sinirli kullanıcılar, bu ayın başlarında Rus polislere başvurdu.

WEX’in devam eden geri çekilme sorunları yüzünden yüzlerce kullanıcı, kendini Telegram sohbet gruplarında durumu tartışmaya adamış durumda. Konuyla ilgili bir grup 1000’den fazla üyeye sahip, diğerinin ise 400’den fazla üyesi bulunuyor.

Neredeyse bir yıldır, WEX Borsası normal olarak çalışıyordu

Yatırımcılar artık Binance’e taşınan 18 milyon doların risk altında olduğuna inanıyorlar. Kullanıcılar aylar boyunca WEX’ten para çekemediği ve şu ana kadar sadece Ether cüzdanları tespit edilebildiği için bu rakam daha yüksek olabilir.

Neredeyse bir yıldır, WEX normal olarak çalışıyordu ve eski BTC-e kullanıcılarına tam güveniyordu. Ancak durum değişti. Şimdi yatırımcılar Binance’den yardım talep ediyor ve WEX cüzdanları ile hesaplarını askıya almasını istiyor. Binance’in sözcüsü Leah Li, olağan dışı bir etkinlik tespit edilmesi halinde hesap erişimini askıya alacaklarını belirterek yatırımcıları rahatlattı.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin