Binance vs Coinbase: En çok kullanıcıya sahip borsa hangisi?
Binance vs Coinbase: En çok kullanıcıya sahip borsa hangisi?

Binance vs Coinbase: En çok kullanıcıya sahip borsa hangisi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Long hash, Binance, Coinbase, Huobi ve OKex’in de dahil olduğu kripto dünyasının dev borsaları ile ilgili ayrıntıları yayınladı. Soru şu: Hangi borsa en fazla kullanıcıya sahip?

Binance vs Coinbase

Dünya çapındaki borsaların günlük toplam aktif kullanıcılarını içeren bir rapor hazırlayan Longhash, Coinbase2in günlük toplam kullanıcı sıralamasında 1. sırada yer aldığını duyurdu.

Çoğu kişi Binance’ın en üst sırada yer alacağını düşünüyordu ancak Coinbase, 422.000 kullanıcı ile en yüksek günlük aktif kullanıcı sayısına sahip. Binance ise 313.000 kullanıcı ile ikinci sırada. Okex 105.000 ve Huobi ve 101.000 ile listeye girdi.

100.000 günlük aktif kullanıcı üzerinde başka hiçbir borsa yer almadı.

Rapor, ziyaretçi başına ortalama işlem hacmini de yakalamayı başardı ve bu da daha fazla sürprizle sonuçlandı. Coinbase’deki kullanıcı başına ortalama işlem hacmi 189 ABD doları olarak belirtildi. Binance’deki kullanıcı başına ortalama işlem hacmi ise 2.137 dolar olarak gösterildi. Bu rakam Coinbase ile karşılaştırıldığında arada büyük bir fark olduğu kaçınılmaz bir gerçek. Bitfinex’teki kullanıcı başına ortalama işlem hacmi 3.518 ABD dolarıydı.

Coinbase, günlük ziyaretçi açısından yarışa liderlik ediyor ve kullanıcı başına düşen düşük işlem hacminin daha geniş bir kitle benimsemesi için daha belirleyici olduğu belirtiliyor. En iyi kripto para borsası olmak için yarış devam ediyor gibi görünüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin