Pi Döngüsü: Bu gösterge, Bitcoin için önemli sinyaller veriyor olabilir
Pi Döngüsü: Bu gösterge, Bitcoin için önemli sinyaller veriyor olabilir

Kripto piyasalarına 2 saatte 10 milyar dolar girdi… BTC 4.000 doları aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sabah saatlerinde 123 milyar dolar olan toplam piyasa sermayesi 2 saatlik bir süre zarfında 10 milyar dolar fon girişi ile öğle saatlerinde CoinMarketCap verilerine göre 133 milyar dolara ulaştı. Blok halinde gelen bu fonlar kripto paraların bu yükselişini geçici olarak gören bazı yatırımcıların fikirlerinin değişmesine neden oluyor.

Bu son fon girişi ile Bitcoin psikolojik direnç noktası 4.000 doların üzerine hızlı bir yükseliş yaparken benzer olumlu etkiyi altcoinlerde de görüyoruz. Bu son fon girişinin en önemli özelliği ise son günlerdeki yükselişleri ile önemli direnç seviyelerine ulaşan altcoinlerin bu direnç seviyelerini geçmelerini sağlaması.

BTC 3.000 dolar seviyelerine elveda diyebilir

Bu sabah ki Bitcoin fiyat analizimizde BTC’nin 3.875 dolar direncini geçmesi sonucu 4.000 dolar yolunun açık olduğunu dile getirmiştik. Nitekim son giren fon girişi bu direncin kırılmasını sağladı. Yazımızın yayına hazırlandığı öğle saatlerinde ise BTC, 4.160 dolar fiyatı ile el değiştiriyordu.

Direnç seviyesinin yukarı kırılması ile 24 saatlik kazancını yüzde 10’a çıkaran BTC, piyasa sermayesi ise 71, milyar dolara çıktı.

Kripto para piyasalarında Bitcoin Cash yine günün yıldızı olmaya aday

Boğa piyasasına giriş olarak görülebilecek bu fonlar Bitcoin’in toparlanmasına yardımcı olurken altcoinlerde de önemli kazanımlar görüyoruz. Bitcoin Cash bugünün de yıldızı olmaya en büyük aday olurken 24 saatlik periyotta yüzde 40’a yakın kazanımlar elde ederek şu an 158 dolarlık bir fiyattan işlem görüyor. Bunun yanında BCH, parlak günlerindeki yerine de kavuşarak, EOS’u geride bıraktı ve 4. Sıraya yerleşti.

Sermaye büyüklüğüne göre ilk 100’de bulunan hemen hemen tüm kripto paraların yeşil renkte olduğu görülen kripto para piyasalarında özellikle ilk 20’de bulunan coinlerden BCH’nin ardından ezeli rakibi BSV’nin yüzde 18’lik artış ile yükselişte onu takip ettiğini görüyoruz. Bu hareketli saatlerin ise kripto sıralamasında birçok değişikliğe yol açacağı benziyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin