Kripto para aklama ile mücadelede Binance ve Chainalysis ortaklığı
Kripto para aklama ile mücadelede Binance ve Chainalysis ortaklığı

Binance ve DigiByte liderleri Twitter’da karşı karşıya geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance ve DigiByte liderleri Twitter’da karşı karşıya geldi. DigiByte’ın (DGB) kurucusu Jared Tate, kripto para birimi ile dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance arasındaki tartışmayı açıklamak için Twitter’dan açıklamalarda bulundu.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, tüm listeleme ücretlerinin hayır kurumlarına bağışlanacağını açıkladıktan kısa bir süre sonra tweetler ortaya çıktı.

Binance ve DigiByte arasındaki tartışma nereden kaynaklanıyor?

Jared’a göre, Binance 2017’de piyasaya sürüldüğünde, DGB birçok ankete katıldı ve DGB’ye borsada listelenmek üzere “söz verildi”. DGB topluluğu üyeleri daha sonra Binance’te listelenecek birkaç uygulamayı doldurdu, ancak DGB’nin çeşitli yasal ve mali belgeleri doldurması gerekiyordu.

Tate daha sonra DGB topluluğunun Binance’in yoğun bir süreçten geçtiğini ve sonra da liste ücretini ödemeyi reddettiğini ve bu nedenle BGB’nin hiç bir zaman listelenmediğini açıkladı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin