Binance ve CoinMarketCap'a geri dönen Bytecoin’e ne oldu?
Binance ve CoinMarketCap'a geri dönen Bytecoin’e ne oldu?

Binance ve CoinMarketCap’a geri dönen Bytecoin artış gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bytecoin (BCN), Binance ve CoinMarketCap’a geri döndü ve tüm piyasada kanama olduğunda artış gösteriyor. Kripto para CoinMarketCap üzerinde inanılmaz bir düşüş yaşayarak 15. sıradan en diplerdeki 1594. sıraya düşmüştü. Bytecoin şu anda 1,8 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 17. sırada bulunuyor ve şu anda 0,01 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bytecoin son 1 saatte %1’den fazla artış kaydetti.

Poloniex kullanıcılarını Bytecoin konusunda aldattı mı?

Geçtiğimiz 24 saat içinde CoinMarketCap’taki değişiklikle ilgili henüz bir veri yok. Ancak son 7 gün için platform %67’den fazla artış gösteriyor. Bytecoin’in platformunda listelenmesi nedeniyle devasa pompalanmadan sorumlu tutulan dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bir hata tespit edildikten sonra ticaretini dondurduğu Bytecoin’i yeniden işleme açtı. Bytecoin’in resmi Twitter hesabı aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Sayın topluluk! Bytecoin mevduat ve para çekme işlemleri artık Binance’de mevcut!

Poloniex borsasında kripto paranın durumu hakkında bir güncelleme bulunmamakta. BCN fonlarını Poloniex’ten Binance’ye transfer etmeye çalışan tüm Poloniex kullanıcıları fonlarını Binance’den almadı. Bu, Poloniex’in kullanıcılarını aldatma iddiasıyla kitlesel çoğunluğa öncülük ettiği yönünde söylentilerin çıkmasına neden oldu.

Binance ve CoinMarketCap’a geri dönen Bytecoin’e ne oldu?

Bytecoin, sistemsel bir hata nedeniyle tüm platformlarda büyük bir sorun yaşadı. Bu hatanın sebebi, Bytecoin yazılımının eski olması ve Binance üzerinde listelendikten sonra gelen yoğun talebi karşılamayamaması. Buna bağlı olarak da sistemde bazı hatalar ortaya çıkmış ve ağ çökmüştü. Bu, sonuçta ağ istikrarsızlığına yol açtı ve Bytecoin ekibi işlemleri durdurmak zorunda kaldı. Ekip, tüm kullanıcılara ve madencilere yeni yazılıma yükseltme yapmalarını önerdi. Herkesin yeni yazılımı güncellemeyi bitirdikten sonra hataların çözüleceği söylendi.

Buna ek olarak, Bytecoin geliştiricileri ekibi, ağa aşırı yüklenilmesi nedeniyle yapılan stres testinin başarılı olmadığını, ancak arıza süresini kısaltmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve sistemin kararlılığa geri döndüğünü belirtti. Bazı insanlar, geliştiricilerin tüm sorunları çözmek için ellerinden gelenin en iyisini yaptığını düşünürken, bazıları hala kripto para ile ilgili alışılmadık bir şey olduğuna inanmakta. Aman Sharma isimli bir Twitter kullanıcısı konuya yönelik şu paylaşımı yaptı:

Binance’de listelenen Bytecoin’e kesinlikle orada zam yapıldı ama ben hata nedeniyle 2 Bitcoin (BTC) kaybettim. Bu tamamen aldatmaca. En kötü kripto para şu anda Bytecoin. Dolandırıcılığından dolayı 2 BTC kaybettim. Lütfen kayıplarımı karşılayın!

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin