Ripple ve TRON artık birbiriyle 1:10 oranında değiştirilebilir
Ripple ve TRON artık birbiriyle 1:10 oranında değiştirilebilir

Ripple ve TRON işlem çiftleri yeni bir borsaya eklendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Zebpay, bugün XRP tokenleri için kripto-kripto ticaretini başlatacaklarını ve ilk çiftin Ripple (XRP)-TRON (TRX) çifti olduğunu açıkladı. Ayrıca Zebpay, Ripple ve TRON işlem çiftlerinden sonra daha fazla kripto çiftinin yakında platforma ekleneceğini de söyledi.

Zebpay TRON ve EOS’un ana ağ lansmanına destek veriyor

Bu açıklama Zebpay’ın TRON ve EOS’un ana ağ lansmanına destek vereceğine yönelik duyurusunun ve borsada listelemesinin hemen ardından geldi. Zebpay konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

EOS ve TRON Ethereum üzerinde çalışan ERC20 tokenleridir. Ancak yakında kendi Blockchain’lerine geçiş yapacaklar. Zebpay, bu geçişlerin her ikisine de tam destek vermekten mutluluk duyar.

Zebpay, Hindistan’ın en büyük kripto para ticaret platformlarından biri ve çok aşamalı cüzdanlar ve birden çok kripto para desteği ile geliştirilmiş güvenlik sunmakta. Zebpay, Nisan ayında yaptığı duyuruda kripto para ile kripto para ticari eşleşme işlemlerini başlatacaklarını, bunun ilk uygulanma tarihinin de 2 Mayıs olduğunu belirtti. Zebpay, platformuna ekleyeceğini duyurduğu altı işlem çifti şu şekildedir:

  • Bitcoin Cash (BCH)-Bitcoin (BTC)
  • Litecoin (LTC)-Bitcoin (BTC)
  • Ripple (XRP)-Bitcoin (BTC)
  • EOS(EOS)-Bitcoin (BTC)
  • OmiseGo (OMG)-Bitcoin (BTC)
  • TRON (TRX)-Bitcoin (BTC)

Ripple ve TRON artık birbiriyle 1:10 oranında değiştirilebilir

Kriptodan kriptoya ticaret kullanıcıların bir kripto para ile diğerini değiştirmesini sağlar. Bu eşleşmenin önemli özelliği ise kısmen düşük değere sahip kripto paraları birbiri ile değiştirerek kripto itibari para usulü daha küçük işlemlere olan ihtiyacı azaltması. XRP yazım sırasında 0,67 dolar seviyelerinden, TRON ise 0,06 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Bu kripto paralar birbiriyle 1:10 oranında değiştirilebilir. Bu durum TRON sahiplerinin kripto para değerlerini direkt olarak XRP’ye dönüştürmesine olanak sağlar.

XRP tokeni, Ripple’ın kusursuz ve hızlı transfer sağlayan ödeme çözümlerini yapmak için köprü para birimi olarak kullanılır. TRON ise Blockchain üzerinde merkeziyetsiz uygulama olarak kullanılan ve içerisinde TRX geçerli olan bir platform.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin