Bu ay yüzde 230 artan DeFi tokeni Binance’te listelendi!
Bu ay yüzde 230 artan DeFi tokeni Binance’te listelendi!

Binance, USDC’yi ticaret çiftlerine ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Circle tarafından desteklenen stablecoin USD Coin (USDC) için yeni işlem çiftlerinin eklendiği duyurdu. Borsa, bu kararını 14 Aralık’ta yayınlanan resmi bir yazıyla duyurdu.

İlk olarak Goldman Sachs destekli Circle tarafından duyurulan ve Eylül ayında piyasaya sürülen USD Coin (USDC), büyük bir fiat para birimine 1: 1 oranında sabit bir şekilde yerleştirilen bir dizi yeni stablecoin’den biridir.

Binance yeni ticaret çiftleri ekledi

Binance’te listelenen ticaret çiftleri şu şekilde: Binance Coin (BNB / USDC), Bitcoin (BTC / USDC), Ethereum (ETH / USDC), Ripple (XRP / USDC), EOS (EOS / USDC) ve Stellar (XLM / USDC).

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, USDC’yi platformunda piyasaya sunulan ilk stablecoin yaptı.

USDC/BNB ve USDC/BTC çiftleri borsadan çıkarılacak

Binance’in açıklamasına göre USDC/BNB ve USDC/BTC işlem çiftleri borsadan çıkarılacak ve bu işlem çiftlerinin yerine yenileri gelecek.

Fiat destekli stablecoinlerin çoğalmasıyla birlikte, büyük borsalar yeni coinleri listelemek için adım attı: Hem OKEx hem de Huobi son zamanlarda bir defada dört ABD Doları destekli stablecoin’i listeledi.

Bu hafta başında Binance, bu yaz başlatılan Binance Academy inisiyatifinin bir parçası olarak, kripto ve Blockchain hakkında “tarafsız” bilgiler sağlamak için yaklaşık 500 makale içeren bir eğitim içeriği koleksiyonu başlattı.

CoinMarketCap’e göre borsa, pres süresinden önceki 24 saat boyunca 464.404.519 dolar işlem gördü.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin