binance.us
Binance.US varlık portföyünü genişletmek için çalışmalara başladı. Hangi varlıklar incelemede?

Binance.US varlık portföyünü genişletmek için çalışmalara başladı. Hangi varlıklar incelemede?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance’in ABD vatandaşları için hizmet veren ticaret platformu Binance US, yeni listelemeler için 18 kripto para için incelemelere başladı.

Eylül 2019’da başlatılan Binance.US, Binance’in lisanslı olduğu ancak San Francisco’da hizmet vermeyen BAM Trading Services tarafından işletilen “eşleştirme motoru ve cüzdan teknolojilerinin desteklediği” bir dijital varlık borsası.

10 Aralık Salı günü, Binance US CEO’su Catherine Coley, borsanın 26 kripto para işlem yapılmasına izin veren açılış tarihinden bu yana elde ettiği başarıların özetini gösteren bir blog yazısı yayınladı.

En son eklenen kripto paralardan bazıları NANO, QTUM, LINK, DOGE, ALGO, ZEC, DASH ve VET oldu.

Binance US yeni varlık eklemek için incelemelere başladı

Daha da ilginç olanı, Coley, Binance.US’in Dijital Varlık Riski Değerlendirme Çerçevesini genişletmek için 18 kripto parayı incelemeye alması oldu. Bu kripto varlıklar arasında CELR, DCR, ENJ, FTM, ICX, IOST, KMD, OMG, ONE, ONT, REN, SNT, THETA, TOMO, TRX, XEM, XTZ, HBAR bulunuyor. Girişim, kısa süre içerisinde bu kripto varlıklardan hangilerinin platforma ekleneceğine karar verecek.

cryptoglobe


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin