Binance US şok karar! Bu 9 kripto paranın ticaretini durduruyor
Binance US şok karar! Bu 9 kripto paranın ticaretini durduruyor

Binance US şok karar! Bu 9 kripto paranın ticaretini durduruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BinanceUS, Bitcoin, ADA, MATIC, SOL ve LTC dahil olmak üzere dokuz kripto para birimini kaldırıyor ve ticaretini durduruyor.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance‘in ABD merkezli şubesi Binance.US, Cuma günü seçili USD Gelişmiş Ticaret çiftleri için kripto ticaretini durduracağını açıkladı. Bu hareket, ABD merkezli kripto para borsasının sadece diğer kripto para birimleri ve stablecoin çiftlerine odaklanarak “yalnızca kripto borsası” haline gelmesini içeriyor.

Binance.US, USD gelişmiş işlem çiftlerini listeden kaldırdı

Kripto borsası Binance.US, 14 Temmuz’da yaptığı resmi duyuruyla, USD gelişmiş ticaret çiftleriyle ilgili olarak birkaç kripto para biriminin ticaretini kalıcı olarak durduracağını belirtti. Bu kripto para birimleri Bitcoin, Ethereum, BNB, Litecoin, Polygon MATIC, Cardano, Solana, VeChain ve USDC stablecoin’dir.

Etkilenen Gelişmiş Ticaret çiftleri ADA/USD, BNB/USD, BTC/USD, ETH/USD, LTC/USD, MATIC/USD, SOL/USD, USDC/USD ve VET/USD’dir.

USDC/USD çifti kaldırılırken, USD için ticaret USDT/USD Gelişmiş Ticaret çifti üzerinden devam edecektir.

Ayrıca, kullanıcılar Gelişmiş Ticaret arayüzünde 150’den fazla kripto para birimiyle USDT çiftlerinde işlem yapmaya devam edebileceklerdir. Bazı kripto para birimleri için ise BTC, BUSD, DAI veya TUSD ticaretinin de desteklenebileceği eklenmiştir.

“Binance.US’den kaldırılmadan önce işlemlerinizi dikkatlice gözden geçirmenizi ve etkilenen Gelişmiş Alım Satım çiftlerinde açık emirleri gerçekleştirmenizi veya iptal etmenizi öneririz.”

Kademeli olarak yalnızca kripto para borsasına geçiş

Binance.US, ABD’de birçok zorlukla karşı karşıya kalmıştır, bunlar arasında bankacılık ortaklarını ve gelir sağlayıcıları kaybetme riski de bulunmaktadır. Kullanıcılar USD ile kripto satın alma, satma ve dönüştürme işlemlerini yapmaya devam edebilecek olsa da, ileride diğer ortakların USD çekme hizmetlerini sonlandırabileceği konusunda uyarıda bulunulmuştur.

Binance.US, 23 Haziran’da bankacılık ortaklarıyla işbirliği yaparak tüm gecikmiş USD para çekme taleplerini çözmeye çalışmıştır. Kripto borsası, çoğu USD para çekme talebini 5 iş günü veya daha kısa sürede tamamlamayı planlamaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin