Binance US, iki altcoin daha listeleyeceğini duyurdu
Binance US, iki altcoin daha listeleyeceğini duyurdu

Binance US, iki altcoin daha listeleyeceğini duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance’in ABD merkezli müşteriler için ticaret platformu olan Binance US, 11 Aralık Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Enjin Coin (ENJ) ve ICON (ICX) altcoinlerini listeleyeceğini açıkladı.

Eylül 2019’da başlatılan Binance.US, Binance’in lisanslı olduğu ancak San Francisco haricinde BAM Trading Services tarafından işletilen “eşleştirme motoru ve cüzdan teknolojilerinin desteklediği” bir dijital varlık borsası.

Binance US ‘in son birkaç hafta içinde listelediği diğer kripto paralar

  • 19 Kasım: Nano (NANO)
  • 14 Kasım: Qtum (QTUM)
  • 7 Kasım: VeChain (MEÖ)
  • 29 Ekim: Dalgalar (DALGALAR)
  • 24 Ekim: Dogecoin (DOGE)
  • 22 Ekim: BUSD ve IOTA
  • 17 Ekim: Algorand (ALGO) ve Zcash (ZEC)
  • 15 Ekim: Dash (DASH)
  • 10 Ekim: Chainlink (LINK) ve Ravencoin (RVN)

Duyuruya göre, yeni alım satım çiftleri – ENJ/USD ve ICX/USD – 12 Aralık 2019’da saat 21: 00’de (veya 13 Aralık 2019’da 02.00 UTC) ticarete açılacak. Sadece bu çiftlerde alım satım işlemi faaliyete geçtikten sonra para çekme işlemi mümkün olacak.

Enjin Coin ve ICON’u listeleme kararının Binance.US CEO’su Catherine Coley’den sadece bir gün sonra gelmesi ilginç. Binance.US’un Dijital Varlık Risk Değerlendirme Çerçevesini değerlendirmek için kullandığını söylediği bir blog yazısı yayınlamış. Bu blog yazısında CELR, DCR, ENJ, FTM, ICX, IOST, KMD, OMG, BİR, ONT, REN, SNT, THETA, TOMO, TRX, XEM, XTZ, HBAR altcoinlerinden hangisinin ekleneceğine karar verecekleri belirtilmişti.

Bu haber hem Enjin Coin’in hem de ICON’un fiyatına pozitif etki etmiş gibi görünüyor.

Şu an iki kripto paranın güncel fiyatları şu şekilde:

ENJ-USD 24-Hour - 12 Dec 2019.png

ICX-USD 24-Hour - 12 Dec 2019.png

cryptoglobe


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin