Binance TRON (TRX) yarışmasına katılmak için 300k alım-satım yapılmalı
Binance TRON (TRX) yarışmasına katılmak için 300k alım-satım yapılmalı

Binance TRON (TRX) yarışması başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, kripto para borsasında bilinen başarılarının yanı sıra, düzenlediği yarışmalarla da yatırımcılar tarafından oldukça takdir görüyor. Yaptığı faaliyetlerden biri de düşüş pazarına destek vermek tabir yerindeyse arkadan ittirmek için düzenlediği rekabet yarışmaları. Şimdi yeni bir duyuru ile Binance TRON (TRX) yarışması başlattı ve 1 milyon TRX hediye payını kazanmak için hala şansınız var.

Binance TRON (TRX) yarışmasına katılmak için 300k alım-satım yapılmalı

Yarışma 6 Eylül-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Belirlenen hafta boyunca 300.000 TRX veya daha yüksek (yazım sırasına göre yaklaşık 7.000 dolar) alım-satım yapmalısınız. Ayrıca Binance hesabınızın 2. seviye kimlik doğrulaması yapılmış olması gerekir. Binance, tüm geçerli kullanıcıları işlem hacmine göre sıralayacak ve sıralama sayısı bakımından ilk 6 kişi seçilecek 1 milyon TRX eşit olarak bölünecek.

Ödül, etkinlik sona erdikten sonra iki hafta içinde sahiplerinin cüzdanlarına yatırılacak. Bu, Binance tarafından TRON ile ortaklaşa başlatılan ilk yarışma değil. İkili, sadece üç ay önce bir başka ticaret yarışması düzenledi, şimdikinden daha adil kurallarla 10 kat daha yüksek bir ödül verildi (65.000 TRX işlem hacmi veya yaklaşık 2.500 dolar).

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin