Binance popüler Altcoin’i listeledi – fiyat fırladı
Binance popüler Altcoin’i listeledi – fiyat fırladı

Binance trafiği yüzde 60 arttı ve bakın neler oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük kripto para borsası Binance, hizmet kesintileri nedeniyle bazı hizmetlerini geri yüklemeden önce askıya aldı. Hizmet kesintisi, CEO’su Changpeng Zhao’nun (CZ), artan site ziyaretleriyle nasıl başa çıktıklarını duyurmak için Twitter’a yazmasından birkaç dakika sonra meydana geldi.

CZ twit attı ve ardından…

CZ, ekibinin web ziyaretlerindeki artışı ele alış biçimine Twitter’da övgüyle bahsetti. Binance patronu, artık silinen bir tweet’te site ziyaretlerinin % 60 arttığını ve artan kayıtların tüccarları Binance’i ziyaret etmeye ittiğini açıkladı.

Açıklamasından birkaç dakika sonra, Binance spot ve marjin ticareti hizmetlerini askıya almak zorunda kaldı.

Para yatırma, para çekme, P2P ticareti, OTC Portal ticareti ve diğerleri de askıya alındı. Askıya alınan hizmetler, bildirimin yayınlanmasından bir saat sonra tekrar çevrimiçi oldu.

Kullanıcılar, platformun iş yükünün üzerinde birçok istekle bir web sitesini bombaladığında hizmet kesintisi meydana gelir. Bu beklenmedik hareket siteyi çökertebilir veya işlevlerinin çoğunu devre dışı bırakabilir. Hizmet kesintileri, geniş bir müşteri tabanına hizmet veren çevrimiçi şirketlere oldukça yaygındır.

Kraken ve Coinbase, bitcoin’in fiyatı ivme kazandıkça hizmet kesintilerini kaydetti. Tekrarlayan bir sorundur. Piyasadaki yükseliş eğilimi ile hizmet kesintisi ticaret hacimlerini önemli ölçüde etkileyebilir.

CZ, Binance hizmetin kapalı kalma süresini yayınladıktan sonra önceki tweet’i için özür dilemek için kısa bir süre sonra tekrar çevrimiçi oldu ve bunun sistemin kümelerinden biriyle ilgili bir disk sorunundan kaynaklandığını açıkladı.

Binance Coin (BNB) ilgi odağı olmaya devam ediyor

Kripto para birimleri geçen yıl katlanarak büyüdü. Bitcoin ve Ethereum ilgi odağı olsa da, diğer kripto para birimleri de piyasa değerinde büyük bir büyüme gördü.

Binance ticaret platformu için yerel tokeni Binance coin (BNB), fiyatı bir ay öncesine göre % 256 artışla koin başına 148 $ ‘a kadar yükseldi. Kripto paranın işlem hacmi 1 Şubat’ta 1 milyar dolardan 7.52 milyar dolara yükseldi ve bu da onu piyasa değeri açısından en büyük kripto para birimlerinden biri haline getirdi.

BNB’nin bir uzlaşma tokeni olarak rolü, geçtiğimiz birkaç ay içinde değerini artırdı. Merkezi Olmayan Finans (DeFi) bileşenlerinin entegrasyonuyla, daha fazla kullanıcı BNB için daha fazla kullanım örneği görüyor. DeFi projeleri için popüler tokenler Uniswap ve SushiSwap bir sadık takipçi ordusuna komuta ediyor. Binance’in tokenlerini listelemesiyle birlikte, token Binance’deki ticaret süreçlerinin temelini oluştururken BNB’nin hacimleri artmaya devam edecek gibi.

insidebitcoins


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin