featured

Binance, Terra Luna Classic ağı için desteğini duyurdu! LUNC fiyatı yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, salı günü Terra Luna Classic’in zincire önemli değişiklikler getirecek en son yükseltmesini desteklediğini duyurdu. Terra Luna Classic topluluğu, L1 Terra Classic Task Force (L1TF) geliştirici grubu tarafından sunulan v2.2.1 çekirdek yükseltme önerisini oybirliğiyle kabul etti.

Binance, Terra Luna Classic çekirdek yükseltmesini destekleyecek…

Binance, 12 Eylül’de yaptığı resmi bir duyuruda Terra Luna Classic ağ yükseltmesi için destek verdiğini açıkladı. Geri sayıma göre, v2.2.1 çekirdek yükseltmesi 12 Eylül’de saat 10:15 UTC’de 14514000 blok yüksekliğinde gerçekleşecek.

terra

Kripto para borsası, yükseltmeden bir saat önce Terra Classic ağı üzerinden token yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacak. Bununla birlikte Terra Classic (LUNC) ağındaki LUNC ve USTC’nin spot ve marj ticareti, yükseltme sırasında normal şekilde çalışmaya devam edecek.

“Binance, tüm kullanıcılar için ilgili tüm teknik gereksinimleri karşılayacaktır. Yükseltilen ağın stabil olduğuna karar verdiğimizde Terra Classic ağı üzerinden token yatırma ve çekme işlemlerini yeniden açacağız ve kullanıcılara başka bir duyuruda bulunmayacağız.”

CoinGape Media daha önce teklifin Luna topluluğundan yüzde 99,85 “Evet” oyu ile oybirliğiyle destek aldığını bildirmişti. Yönetişim oylamasına toplam 50 doğrulayıcı katılmış ve 49’u teklif lehine oy kullanmıştır.

Allnodes, Interstellar Lounge, HappyCattyCrypto, Stakely, 1maxfee ve diğerleri dâhil olmak üzere en iyi doğrulayıcılar teklifi desteklemektedir. V2.2.0 çekirdek yükseltmesi, cosmos SDK yükseltmesini, CometBFT’ye tendermint geçişini, v6’ya IBC-go ve wasmd’yi içerir. Yükseltme ayrıca yanma vergisinin dağıtım modülüne bölünmesi de dâhil olmak üzere daha önce yönetişim oylamasından geçen önemli değişiklikleri de uygulamaktadır.

Luna Classic ve USTC fiyatları, kripto piyasasındaki satış baskısı nedeniyle pazartesi günü yüzde 5’ten fazla düştü.

LUNC fiyatı 24 saatin en düşük seviyesi olan 0,0000557 dolardan yüzde 3 artış gösterdi ve fiyat şu anda 0,000057 dolardan işlem görüyor. İşlem hacmi de son 24 saatte yüzde 35 arttı. Ancak hâlâ baskı altında işlem görmeye devam ediyor.

Bu arada USTC fiyatı da son 24 saatte yüzde 3 artışla 0,012 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,0118 ve 0,0122 dolar.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin