featured

Ünlü analist eylül ayı izleme listesini açıkladı: BTC, ETH ve bu altcoinler için en iyi alım seviyesi nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler kripto para analisti Blockchainedbb, Bitcoin’in ve birçok altcoin için izleme listesini açıkladı. Analist, BTC’nin eylül ayında 18.000 dolar seviyesinin altına düşmeyeceğine inanıyor. Yakın zamanda paylaşılan bir izleme listesinde kripto analisti, 20.000 dolar civarında BTC satın almanın, Nisan 2024 için planlanan yarılanma olayından önce harika bir yatırım fırsatı olacağını açıkladı.

Blockchainedbb’ye göre, BTC’yi 19.000 ila 21.000 dolar arasında satın almak için izliyor. Bu seviyeler daha önce 2023’ün başında görülmüştü. Benzer şekilde Ethereum (ETH) satın almak için hedef aralık 1.000 ila 1.200 dolar. İlginç bir şekilde bu ETH aralığına geçen yılın kasım ayından bu yana tanık olunmadı.

XRP, SOL ve OCEAN altcoinleri için en iyi alım seviyesi

Kripto para analistinin XRP için 0,4 dolarlık hedef fiyatı en son Mart 2023’te görülmüştü. XRP’nin fiyatı, Ripple ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu arasında devam eden yasal savaştaki herhangi bir gelişmeden önemli ölçüde etkilenecek ve bu da tüccar tarafında önemli ölçüde ihtiyatlı olmayı gerektiriyor.

Solana’ya (SOL) gelince kripto para analisti 10 dolardan bir giriş yapmayı hedefliyor. Ancak SOL en son Ocak 2023’te bu fiyat seviyesinde görülmüştü. SOL, son dört hafta içinde değerinin yüzde 28’inden fazlasını ve piyasa değerinde 2,5 milyar dolardan fazlasını kaybederek düşüş trendine girdi.

altcoin

Ayrıca Blockchainedbb’nin altcoin izleme listesinde Ocean Protocol (OCEAN) ve Trias Token (TRIAS) gibi daha az popüler tokenlar da yer aldı. Analistin OCEAN ve TRIAS için hedef fiyatı sırasıyla 0,2 dolar ve 0,29 dolardır. TRIAS için hedef seviye bir aydan daha kısa bir süre önce görüldü, ancak OCEAN on aydan fazla bir süredir 0,2 dolar seviyesinde değil.

Blockchainedbb’nin izleme listesinde bir altcoin olan Dogecoin de yer aldı. Kripto para analistinin DOGE için hedef girişi 0,4 dolar.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin