Binance ağında devrimsel güncelleme
Binance ağında devrimsel güncelleme

Binance, tamamlanan Elrond IEO’sunun tarihini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Elrond piyango IEO’sunu başarıyla tamamladı ve bu hafta başlayacağını açıkladı. Binance CEO’su Changpeng Zhao, Elrond IEO’nun başarılı bir şekilde tamamlandığını duyurmak için twitter’a gitti ve IEO’ya yalnızca %11’in dağıtılacağı piyango için 97.817 bilet verildiğini belirtti.

https://twitter.com/cz_binance/status/1145950113182830592

Elrond 5 işlem çiftinde açıklacak

Binance, Elrond Token (ERD)’nin 4 Temmuz’dan itibaren 08: 00’de UTC’de Binance’de işlem görmeye başlayacağını belirtti. ERD, BTC, BNB, USDT, PAX ve USDC çiftlerinde işlem görebilecek.

Elrond Nedir?

Elrond, iki temel unsur kullanarak güvenlik, verimlilik, ölçeklenebilirlik ve birlikte çalışabilirlik sağlamaya odaklanmış, yüksek verimli bir kamu Blockchain’i: Uyarlanabilir Durum Paylaşımı ve yeni Güvenli Alım Kanıtı (“SPoS”) fikir birliği mekanizması.

Elrond’un test ağı zaten canlı ve 10 saniyelik TPS’ye kadar 5 saniyelik gecikme süresi ve minimum maliyetle (5 parçaya bağlı olarak) işlem yapabilir. Proje, programlanabilir para ve dApp’lerin kolay konuşlandırılması için bir platform olmayı ve böylece açık, izinsiz, sınırsız, küresel olarak erişilebilir bir internet ekonomisinin bel kemiğini oluşturmayı amaçlamakta.

Değer Tanımı

Elrond’un hedefi, yüksek hacimli, hızlı işlem hızı ve düşük işlem maliyeti platformu olmaktır, bu da gerçek dünya kullanım durumlarında etkin ve rekabetçi kullanıcı deneyimini mümkün kılmaktadır. Elrond, yüksek ölçeklenebilirliği, hızlı işlem hızı ve düşük işlem maliyetinin makineden makineye işlemler ve IoT ekonomisi için uygun olduğuna inanıyor.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin