featured

Son dakika: Binance yeni USD stablecoin için bu altcoin işlem çiftlerini listeye ekliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, First Digital USD (FDUSD) stablecoin eşleştirmesi ile en popüler kripto paralardan bazılarının alım satımı için destek eklediğini duyurdu.

FDUSD, Haziran 2023’te Hong Kong merkezli saklama ve güven şirketi First Digital tarafından Hong Kong’un 1 Haziran 2023’te bölgede büyük bir kripto merkezi olma arayışında yeni bir kripto düzenleme rejimi başlatması zemininde başlatıldı.

binance

Hong Kong nedenine ek olarak ABD doları sabitlenmiş stabilcoin borsada sıfır işlem ücreti ile sunuluyor. Sabit coinlerle ilgili belirsizlik ve düzenleyici kaygılar bağlamında, FDUSD nakit ve nakit eşdeğerlerinde yüksek kaliteli rezervlerle desteklenmiş olarak karşımıza çıkıyor. Hong Kong Para Otoritesi (HKMA), stabilcoin operasyonları etrafındaki lisanslama ve düzenleyici standartları izler.

Binance DOGE/FDUSD ve XRP/FDUSD işlem çiftlerini listeye ekledi

Stabilcoin’in büyüme potansiyeli göz önüne alındığında, bu Binance’den hoş bir hareket olacaktır. Başlıca kripto para birimleri arasında 215. sırada yer alan FDUSD, Tether USDt’nin (USDT) 83 milyar dolarlık piyasa değerine karşılık şu anda 382 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip. Kripto borsası, aşağıdaki işlem çiftlerinin 7 Eylül 2023’ten itibaren platformda işlem görmeye açık olacağını söyledi:

DOGE/FDUSD, SOL/FDUSD, TOMO/TRY, UNFI/TRY ve XRP/FDUSD

Binance, kullanıcıların yeni eklenen FDUSD işlem çiftlerinde sıfır maker ücreti özelliğiyle işlem yapmaya devam edeceğini de ekledi.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin