binance, binance sistem güncellemesi, kriptoparaborsaları
binance, binance sistem güncellemesi, kriptoparaborsaları

Binance sistem güncellemesi sona erdi ve tüm işlemlere açıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance sistem güncellemesi tamamlandı. Bugün sabahtan itibaren mevduat ve para çekme işlemleri de dahil tüm ticaret faaliyetlerine devam ettiğini açıkladı.

Durum güncellemesinden sonra borsa platformı, 24 Şubat’a kadar komisyon ücretini yüzde 70 oranında düşürdü. Bu jest ile süreç boyunca kullanıcıların desteğine karşı bir şükran sunacağını söyledi.

Binance sistem güncellemesi beklenene göre geç tamamladı

Borsa ilk olarak çarşamba günü server sorunlarından dolayı kapanmıştı. Platform daha sonra normal hizmetlerin geri yüklenmesinin başlangıçta planlanandan daha uzun olacağını açıkladı. İlk açıklamalarında saat 04.00’de sistemin açılacağını söylemişti.

Binance ilk kapandığı sırada yaptığı açıklama ile, Japonya’nın kripto para platformu Coincheck’in 500 milyon NEM token’in yakın tarihindeki soygun olayındaki ilk açıklamaya benzerliği dikkat çekmişti. Bu sebeple saldırıya uğramış olabileceği gerekçesiyle kullanıcıların endişelenmesine yol açtı.

Hack iddalarına karşı açıklama yapıldı

Binance’ın kurucusu ve CEO’su Zhao Changpeng, hizmete ara verilmesinin platform için sistem yükseltmesini tamamlaması için gerekli olduğunu savunarak kısa sürede hack söylentilerinin önüne geçti.

Bununla birlikte, kullanıcılar yükseltme işleminin ardından bazı sorunlarla karşılaşabilirler. Zhao, web sitesinin bulut sağlayıcısı DDoS saldırısı altındayken, Binance.com’a erişmeye çalışan müşterilerin hala sorunlarla karşı karşıya kalabileceği konusunda tweet attı. Kısa sürede bu sorun çözülürken, kalan bazı sorunların hâlâ var olabileceğini söyledi.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin