Binance’den JEX tokenleri için özel airdrop!
Binance’den JEX tokenleri için özel airdrop!

Binance Ripple (XRP) tokeninin para transferleri için en iyi para olduğunu söylüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance Ripple (XRP) tokeninin para transferleri için kullanacağı en iyi para olduğunu söyledi. Ripple şirketi, bir likidite aracı olarak XRP’yi tasarladı ve onu para transferleri için kullanıyor.

Binance Ripple (XRP) tokenini destekliyor!

Binance’in Ripple’ı desteklemesi, Ripple ürünlerinin işleyişi için XRP’nin gerçekten gerekli olup olmadığı konusunda bazı tartışmaları gündeme getiriyor. xRapid’in yeni piyasaya sürülmesinin yanı sıra, Ripple ayrıca xCurrent ve xVia’yı da destekliyor. Son iki seçeneği kullanan şirketlerin bir likidite aracı olarak XRP kullanması gerekmiyor. Ancak bu ürünlerde XRP kullanıldığı durumda %70 oranında maliyet ve zaman tasarrufu sağlanacağı belirtiliyor.

Binance, XRP’nin özellikle de 24 saatlik işlem hacminin büyük kısmını oluşturan Japon yatırımcılarına yönelik kullanımını açıkça savunuyor. Bu arada, XRP/JPY’nin ticaretini sağlayan BitBank, Huobi ve UpBit’i yenerek 89 milyon dolarlık XRP işlemi gerçekleştirdi. XRP son yedi gün içinde çok fazla aşağı yönlü hareket gösteriyor ve son 24 saatte neredeyse % 3’lük bir düşüş yaşadı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin