29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi
29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

Bitcoin Cash 8 Ekim fiyat görünümü: BCH yeni bir yükseliş trendinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 8 Ekim fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash kısa vadeli düşüş trendini yukarı yönlü kırdıktan sonra hafta sonunun ilk bölümünde yeni bir düşüş daha yaşayarak 506 dolarda dip gördü.
  • Dünkü fiyat hareketlerinde ise düşüş yönü tersine dönerek kayıplarını telafi etti.
  • BCH/USD paritesinin şu an içinde bulunduğu yükseliş trendi saatlik 200 HO’nun da üzerine çıkarak olumlu görünümünü sürdürüyor.

Bitcoin Cash dolar karşısında son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 2,24 oranında yükselirken Bitcoin karşısında ise yüzde 2 oranında bir değer kazandı.

Bitcoin Cash 8 Ekim fiyat hareketleri

Bitcoin Cash dün başlattığı yükseliş hareketini günün ilk saatleri itibarıyla 520 doların hemen üzerinde yatay olarak devam ettiriyor. Son yükseliş hareketinin ayrıca fiyatı saatlik 200 HO üzerine taşımayı başarması, BCH/USD paritesi için olumlu olarak algılanabilir.

520 dolarda konumlanan 200 HO, gün içi fiyat hareketlerinde dinamik bir destek görevi görecek olup, gün bitimine kadar bu seviyenin üzerinde kalınması durumunda bu hafta BCH/USD paritesinde yeni tepe seviyeleri görmemiz muhtemeldir.

Bu bağlamda yükseliş yönlü ilk hedef 530 dolar olarak gözükmekte olup sonrasında 550 dolar ikinci hedef olabilir.

Diğer yandan günün en önemli seviyesi olarak belirlediğimiz 520 dolar seviyesinin altındaki fiyat kapanışları BCH/USD paritesinin 515 doların altına sarkmasına neden olabilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Yazımız yayına hazırlanırken saatlik MACD’nin neredeyse sıfır seviyesine düştüğünü görüyoruz. Negatif bölgeye geçmesi BCH/USD paritesinde bir düşüşe neden olabileceği gibi bu seviyeden yukarı yönlü hareketin başlaması, yükseliş trendinin devam etmesini sağlayabilir.

Stokastik osilatöre baktığımızda ise aşırı alım bölgesinden aşağı sarkan göstergenin orta seviyelerde düşüşünü durdurduğunu görüyoruz. Bu seviye BCH/USD için bir alım yönlü hareketi başlatabilir. Diğer yandan 50 seviyesinin üzerindeki RSI ve 100 seviyesine yakın yatay seyreden CCI stokastik göstergesini destekler nitelikte hareket ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin