29 Aralık Binance Coin ve Dogecoin fiyat analizi: BNB rekor kırdı, DOGE düşüşte
29 Aralık Binance Coin ve Dogecoin fiyat analizi: BNB rekor kırdı, DOGE düşüşte

Binance, Ripple, TRON ve daha fazla altcoinle birlikte kripto para çıkarıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın önde gelen Bitcoin ve kripto para borsası olan Binance, az gelişmiş ülkelerde bir milyon kadının daha iyi sağlık koşullarına erişmesine yardımcı olmak için sektör liderleriyle işbirliği yapıyor. Binance Charity Foundation, Pink Care Token (PCAT) adlı stablecoin’ini piyasaya sürmek için Ripple, TRON, VeChain, IOST ve Pundi gibi sektörün önde gelen 47 şirketiyle ittifak kurdu.

Binance, Ripple, TRON, VeChain, IOST ve Pundi ile ittifak kurdu

Kripto para birimi, hijyen ürünleri ve tesislerinin eksikliğini sona erdirmek ve genel dişil sağlık ve refahını artırmak için tasarlandı. Birleşmiş Milletler şu açıklamayı yaptı:

Dünyada birçok yerde adet hijyeni hala tabu bir konu olarak kabul ediliyor. Birçok kadının yıkama ve temizlik için güvenli, erişilebilir ve hijyenik alanlar olmadan yaşadığı biliniyor. Dünyada 2,5 milyar insanın iyileştirilmiş sağlık koşullarına erişimi olmadığı ve birçoğunun kadın olduğu tahmin ediliyor.

Binance’in kurucu ortağı ve CEO’su Changpeng Zhao şu açıklamayı yaptı:

Pink Care Token, Binance Chain’de yayınlanan ilk sosyal etkili stablecoin. Misyonumuzun bir parçası da kripto para biriminin benimsenmesini teşvik etmek ve bence hayırseverlik kripto para birimi değerini daha fazla insana ulaştırmanın en etkili yollarından biri.

Pink Care Token, Binance Chain’de yayınlanan ilk sosyal etkili stablecoin

Yalnızca Pink Care Token Binance Chain’de çıkarılacak ve fiat bir para birimi yerine bir yıl hijyenik ped tedarikine bağlanacak. İlk Pink Care Token’leri ve hijyenik ped partisinin Temmuz ayı ortalarında, bazı kadınların hijyenik ped olarak enfeksiyonlara ve genel belirsizliğe yol açan manyok yaprağı kullandığı Uganda’da teslimatları planlanıyor. İttifak üyeleri aşağıdaki gibidir:

Token ayrıca, genç kızları gelişmekte olan bölgelerde sık sık okulu bırakma riskine sokan yoksulluk sorununu çözme çabasıyla hayırseverliğe şeffaflık ve verimlilik getirmeyi hedefliyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin