kripto para dolandırıcıları
Bir coini neden piyasa değerine göre yargılamamalısınız

Bitcoin tarihinin en büyük aldatmacası: Kripto cüzdanı 3 milyar dolarla ortadan kayboldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin cüzdanı PlusToken, 3 milyar dolarlık kullanıcı fonları ile ortadan koyboldu. Bu Bitcoin aldatmacası kripto piyasasındaki en büyük Ponzi şeması olarak kabul ediliyor.

Bitcoin  cüzdanı 3 milyar dolarlık fonlarla kayıplara karıştı!

PlusToken kullanıcıları çeşitli sosyal medya kanallarında 27 Haziran’dan bu yana PlusToken cüzdanından kripto paralarını çekemediklerini bildirdiler. Ayrıca, platform tokeni PlusCoin (PLUS)’in fiyatı 29 Haziran gecesinden bu yana hiçbir dalgalanma olmadan 139,237 dolarda kalıyor. Yatırımcılar şüpheli ekibin Bitcoin ve kripto paralar ile kaçtığını düşünüyor. 

Mağdurlar, PlusToken’in gelirini 20 milyar Çin yuanı (kabaca 3 milyar ABD doları) olarak tahmin ederken, gerçek miktar tahmin edilenden çok daha fazla olabilir. İzlenebilir bir PlusToken Ether adresi, cüzdanda 781.000 ETH (234 milyon doların üzerinde) olduğunu gösteriyor. ETH dışında, cüzdan ayrıca Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, XRP, Doge ve Dash gibi büyük kriptoları depolamaya olanak tanıyor.

PlusToken Cüzdanı kendisini uluslararası bir kripto projesi olarak sunuyor

2018 yılında başlatılan PlusToken Cüzdanı, kendisini Güney Koreli bir ekip tarafından desteklenen ademi merkeziyetçi ve uluslararası bir kripto projesi olarak sunuyor.  Cüzdan, daha çok Çin, Japonya, Rusya, Vietnam gibi Asya ülkeleri ve Almanya ve İngiltere gibi birkaç Avrupa ülkesine odaklanıyor.

Şirketin internet sitesi kurucu ortağı Mr. Leo hakkında çok az bilgi bulunuyor. Web sitesi, teknolojisinin “Kore ekibinin orijinal Samsung teknoloji çekirdeği tarafından desteklendiğini ve Güney Kore’deki araştırma ve geliştirme laboratuarı tarafından geliştirildiğini” belirtiyor. Bununla birlikte bu bilgi, cüzdanın aslında Jiaxing merkezli bir Çinli şirket tarafından geliştirildiğini gösteriyor.

News.8btc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin