pepe

Binance PEPE’yi ödünç alınabilir varlık olarak listeden çıkarıyor: İşte ayrıntılar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük dijital para alım satım platformu Binance, sansasyonel kurbağa temalı meme coin PEPE’yi Binance Esnek Kredi programından ödünç alınabilir bir varlık olarak çıkardıktan sonra yeni bir darbe indirdi. Ticaret platformunun duyurduğu üzere listeden çıkarma işlemi 21 Haziran’da, borsanın ödenmemiş tüm PEPE kredi pozisyonlarını kapatacağı bir zamanda gerçekleştirilecek.

Binance, doğrudan tasfiyeden kaçınmak için kullanıcılarını ödenmemiş tüm PEPE kredilerini ödemeye çağırıyor. Tasfiye edilen kullanıcılar, geçerli olduğu durumlarda yüzde 2 tasfiye ücreti ödeyecek. Borsa, borçlularına fonların aynı para biriminde geri ödenmesini desteklediğine dair güvence verdi. Bu da geri çekilen desteğe rağmen PEPE’yi platformunda bir varlık olarak hâlâ desteklediğinin bir göstergesi.

pepe

Kurbağa temalı bu meme coin, piyasaya sürülmesinin ve parabolik büyümesinin ardından meme coin dünyasında anıtsal bir dijital para birimi hâline geldi. Meme coin, piyasa değerine göre hızla ilk 100 kripto para biriminden biri olarak sıralandı ve ilk benimseyenlerin çoğunu benzeri görülmemiş büyümesiyle zengin bir yola gönderdi.

Hâlâ bilinen bir isim olsa da bu meme coin son birkaç hafta içinde parlaklığını kaybetti ve şu anda devam eden büyük bir satışla birlikte, Binance’nin meme parasını terk ettiği iddia ediliyor.

Yüksekten düşen PEPE’nin toparlanma umutları?

PEPE en iyi şekilde, dijital para biriminin şu anda başlangıcından bu yana elde ettiği kazançların yüzde 90’ını kaybetmesiyle birlikte düşen bir meme parası olarak tanımlanıyor. Kayıp çoğu altcoin için yeni olmasa da bu meme coin kripto kışının sıcağından sonra doğduğu için büyük bir endişe kaynağı hâline geliyor.

Zararın artık belirgin hâle gelmesiyle birlikte toparlanma umutları özellikle PEPE tokenının çekirdek geliştiricilerinin topluluk için neler hazırladığına bağlı. PEPE, Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) gibi ödemeler ve akıllı sözleşme geliştirme de dâhil olmak üzere benzersiz tekliflerle yeni bir cepheye yön veren meme paralarını takip etmek zorunda kalabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin