PEPE listeleme, pepe binance, memecoin, pepe token , pepecoin

Binance Pepe’yi listeleyecek mi? Binance CEO’su CZ, son AMA’da açıklığa kavuşturdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın önde gelen borsası Binance’de PEPE listelenecek mi? Binance CEO’su en son yapılan AMA’da konuya dahil oldu.

PEPE, merkezi borsalarda listeleniyor

PEPE, meraklısına göre kaçırabileceği herhangi bir nedenle, piyasada boy gösteren en yeni memecoin’dir ve bunu muhteşem bir şekilde başardı.

Kripto para birimi, sadece iki hafta önce piyasaya sürüldüğünde neredeyse 500 milyon dolarlık bir piyasa değeri kazandı. Bu, topluluğu sarsmıştı. İnsanların küçük çift haneli yatırımlarını, yüz binlerce hatta milyonlarca dolara dönüştürdüklerine dair raporlar dolaşmaya başladı.

Başlangıçta sadece merkezi olmayan borsalarda işlem gören meme token, merkezi muhataplar trendi fark edince hızla platformlarına listelenmeye başladı. Dün, OKX de bunu yapan son borsalardan biri oldu.

Bu yazı yazılırken, meme token, OKX, MEXC, Gate.io, Huobi, Bitget, Poloniex ve diğerlerinde işlem görüyor. Bu durum, bir sonraki adımın Binance olup olmayacağı konusunda birçok insanın merakını uyandırdı

CZ, PEPE hakkında ne diyor?.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, son soru-cevap oturumunda $Pepe isimli token’ın Binance’de listelenip listelenmeyeceği hakkında açıklama yaptı.

https://twitter.com/Crypto_Potato/status/1653006102374625280?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1653006102374625280%7Ctwgr%5E8b1cf1d48d2ca4acc9e18bfef0d92bf3dbd63bf0%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptopotato.com%2Fwill-binance-list-pepe-cz-clarifies-in-recent-ama%2F

CZ, piyasayı hemen harekete geçireceğini anladığı için soruya doğrudan cevap vermedi. Bu genellikle “Binance etkisi” olarak adlandırılır. Binance bir coini listelediğinde, artan maruziyet nedeniyle hemen yükselmesine sebep olur.

Ancak CZ, Binance’ın yaptığı her şeyin kullanıcıların ilgisine göre şekillendiğini açıkladı. Eğer PEPE trendine devam eder ve talebi artarsa, borsa bunu listeleyebilir. Ayrıca CZ, liste sürecinde kişisel olarak yer almadığını da açıkladı.

Zhao, “Pepe token’ı hakkında çok sayıda soru alıyoruz. Şu anda listelememiz için yeterli neden görmüyoruz. Ancak herhangi bir kripto para birimi gibi, eğer yeterli talep ve kullanım varsa, listeleme seçeneklerimizi yeniden değerlendiririz” dedi.

Pepe, popüler bir internet memesinden esinlenerek oluşturulmuş bir kripto para birimi projesidir. Projenin amacı, topluluk tabanlı bir platform oluşturarak, sanatçıların ve yaratıcıların dijital varlıklarını token’laştırmasına olanak tanımaktır.

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir ve binlerce kripto para birimi işlem görmektedir. Binance, toplulukları ve projeleri desteklemesiyle de tanınır. Ancak herhangi bir kripto para biriminin Binance’de listelenmesi için belirli kriterlerin karşılanması gerekmektedir.

 

cyrptopotato.com

Yeni Meme Token Atağa Kalktı: Beşinci Sıraya Yerleşti! Ancak Balinalar  Satış Yapıyor! — TradingView Haberleri

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin